Rezistenta de durata cu sapele Milucon!

milucon Construirea unei cladiri noi trebuie realizata de adevarati experti pentru a te asigura ca fiecare detaliu este la locul lui, si ca nu vei intampina probleme legate de structura pe viitor. De aceea, este foarte important ca in momentul in care te-ai decis sa angajezi o firma (sau mai multe) care sa iti realizeze orice tip de constructie, sa apelezi si la ajutorul unui consultant in domeniu, care sa iti ofere cele mai bune variante referitoare la materialele utilizate, lucrarile necesare si multe altele. Exista o multitudine de lucrari care pot fi realizate atat in constructiile noi, cat si in renovari; cu toate acestea, etapele pot fi diferite, motiv pentru care trebui sa apelezi la ajutorul unei echipe care are experienta in domeniu. Printre lucrarile de acest gen se numara si turnarile de sape; in momentul in care ai nevoie de astfel de servicii, poti apela cu incredere la ajutorul firmei Milucon!

Ce sunt sapele?

Turnarile de sape sunt lucrarile realizate in momentul in care este necesara fie egalizarea unei suprafete sau a unei structuri, fie aducerea unei anumite suprafete la un alt nivel. Din aceasta cauza, sapele fac parte din categoria lucrarilor ce pot fi realizate atat in cazul constructiilor noi, cat si in cazul cladirilor mai vechi ce au nevoie de renovari. Suprafata obtinuta in urma turnarii sapei poate servi ca suport pentru finisaje, insa poate fi utilizata si ca strat final. Exista doua metode prin care se pot realiza sapele; fie prin metoda clasica, ce implica turnarea sapelor realizare sub forma vascoasa, fie o metoda din ce in ce mai utilizata in ultimul timp, si anume sapele uscate, ce presupun asezarea unor placi prefabricate in urma aplicarii unui strat separator.

Exista mai multe tipuri de sape: sape simple, sape aplicate direct, sape cu straturi separatoare, sape glisante, sape flotante, dar si sape incalzite. In momentul in care esti nevoit sa decizi care este tipul de sapa de care ai nevoie, trebuie sa fii atent la tipul de constructie pe care urmeaza sa il realizezi, domeniul in care aceasta va fi utilizata, gradul de uzura, lucrarile anterioare si ulterioare, posibilitatile financiare etc.

Ce tipuri de sape iti ofera firma Milucon?

Milucon iti ofera aproape orice tip de sape, de orice dimensiuni. Utilizarea unor tehnologii de ultima generatie si a tuturor materialelor necesare ne permite sa realizam sape superioare din punct de vedere calitativ, pentru orice tip de suprafata. Serviciile oferite vor avea aceeasi calitate, indiferent de complexitatea lucrarii; scopul nostru este sa ne stim clientii multumiti. Printre lucrarile realizate de echipa firmei Milucon, se numara:

–         Sape perilitice;

–         Sape M100T;

–         Sape de uscare semirapida si rapida;

–         Sape de umplutura tip B.C.U;

–         Sape de egalizare;

–         Sape de panta;

–         Sape autonivelante;

–         Sape armate;

–         Sape aditivate sau neaditivate pentru pardoseli incalzite.

Astfel, fie ca renovezi sau construiesti o locuinta, un spatiu industrial, o locatie de tip retail sau o locatie Horeca, poti apela cu incredere la serviciile de turnare sape oferite de Milucon. Mai mult decat atat, Milucon iti sta la dispozitie si cu servicii de consiliere, pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite!

Alege sape Milucon! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.milucon.ro!