Rexton Rentcar: Inchirieri auto in Bucuresti

Ai nevoie de transport rapid si sigur in Bucuresti, dar nu doresti sa utilizezi serviciile de taximetrie? Atunci cu siguranta inchirierea unui autovehicul auto este solutia cea mai buna pentru tine. Dar inainte de a solicita asistenta unei companii anume, fii sigur ca ai realizat o documentare in prealabil pentru a alege cele mai bune si de calitate servicii disponibile pe piata din Bucuresti. Desigur, fi atent si la tarifele solicitate de firmele de profil si asigura-te ca alegi cel mai bun raport calitate / pret. Rexton Rentcar poate fi solutia ideala, compania oferind servicii de inchirieri auto in Bucuresti si in imprejurimi.

Inchirierile auto, sau serviciile de rent a car, au devenit extrem de populare in randul populatiei din Romania, nevoia unui transport sigur si maleabil, in functie de propriile necesitati, fiind principalele motive pentru care sunt alese astfel de servicii. Mai mult, inchirierea unei masini se poate realiza pe o perioada de timp mai indelungata, astfel nu o sa fiti ingradit de nicio bariera impusa de compania la care apelati. De aceea, si datorita pretului sau tarifelor scazute la inchiriere, serviciile de rent a car sunt preferate in schimbul taximetriei clasice.

Cu totii stim cat de aglomerat este Bucurestiul si cat timp va poate lua sa ajungeti dintr-un loc in altul. De aceea daca sunteti in Bucuresti si aveti nevoie de transport rapid, pe o perioada mai indelungata de timp, inchirierea unei masini poate reprezenta o solutie economica si confortabila pentru satisfacerea cu succes a nevoilor dumneavoastra. Rexton Rentcar este o companie de profil ce dispune de o gama variata de marci de masina precum Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevolet dar si alte marci cunoscute. Fiecare masina vine cu dotari full option, se afla in perfecta stare de functionare garantand servicii de cea mai buna calitate.

Rexton Rentcar ofera si posibilitatea inchirierii unei masini cu sofer propriu pentru cazul in care nu dispuneti de carnet auto dar aveti nevoie de avantajele unor servicii in regim rent a car. In acest caz pretul de inchiriere va fi mai ridicat, tarifele fiind in continuare avantajoase, comparabil cu alte companii de profil ce activeaza pe piata din Bucuresti. Rexton Rentcar realizeaza si transfer persoane in  conditii sigure si confortabile, totul pentru a satisface nevoile si exigentele potentialilor clienti. Asadar, daca doriti o masina confortabila cu sofer propriu care sa va stea la dispozitie pentru transportul rapid la orice destinatie indicata, sau chiar daca doriti transferul unor persoane importante pentru dumneavoastra (din cadrul familiei, sau de la locul de munca) Rexton Rentcar asigura cele mai bune conditii de transport si cele mai bune servicii de inchirieri auto in Bucuresti.

Pentru a solicita asistenta Rexton Rentcar nu trebuie decat sa utilizati datele de contact de mai jos. In mod similar, pentru a citi mai multe informatii legate de activitatea intreprinsa de compania mentionata, pentru a accesa preturile practicate, pentru a vizualiza flota auto disponibila, sau pentru a solicita ajutorul unui reprezentant Rexton Rentcar, accesati pagina web a companiei.

Rexton Rentcar, contact:

Telefon: 0788.433.599
Fax : 0318151018

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.
In continuare, poti citi si alte articole interesante aici.