Restaurant Predeal

01c7def0a34229fb337a8d6f62a877f2Intr-un cadru natural deosebit, inconjurat de munti falnici si impaduriti, localitatea Predeal este una dintre cele mai apreciate statiuni montane de la noi din tara. Avantajele pe care turistii le au alegand Predeal ca loc unde sa isi petreaca concediu, weekendul sau vacanta sunt nenumerate, printre acestea numarandu-se: peisajele deosebite, traseele turistice care pornesc de aici, partie de schi, numeroase restaurante, baruri, cafenele pentru relaxare totala a turistilor atat in timpul verii cat si al iernii, diversitate in ceea ce priveste cazarea etc. Un punct de atractie pentru multi turisti sau trecatori prin aceasta statiune este Restaurant Hanul Domnitorilor, un restaurant din Predeal de inalta prestanta.

Restaurant Predeal, Hanul Domnitorilor- preferat de turisti din intreaga tara

Restaurant Hanul Domnitorilor, este un restaurant din Predeal in care se aduna la aceleasi mese oameni veniti din toate colturile tarii dar si din strainatate. Este punctul de intalnire pentru depanat amintiri, iarna cand afara este ger si vara, cand natura isi invita oaspetii sa o cucereasca. Gratie personalului amabil si a conditiilor oferite, acest restaurant Predeal este foarte cautat si apreciat totodata. Din anul 2000 si pana in prezent, Hanul Domnitorilor s-a ridicat de fiecare data la inaltimea asteptarilor celor care i-au calcat pragul, fie chiar si pentru o singura data. Situarea lui chiar in centrul Predealului, foarte usor de gasit, din orice punct veniti, este un avantaj important pe care il are acest restaurant Predeal.

Ce facilitati va sunt oferite de restaurant Predeal, Hanul Domnitorilor?

Restaurant Predeal, Hanul Domnitorilor isi asteapta in fiecare zi clientii, in intervalul orar 8.00-22.00 cu un meniu variat, care cuprinde peste 300 de preparate. Acestea sunt gatite de bucatari priceputi, care respta retete vechi, traditionale si care sunt in permanenta pregatiti sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Puteti astfel comanda, supe, fripturi, preparate din peste, diverse produse de patiserie (clatite, papanasi etc) la cele mai bune preturi. Locatia este una deosebita. Interiorul acest restaurant din Predeal este unul realizat cu mult bun gust, care respecta normele arhitecturale. Astfel, in interior, mesele si scaunele sunt confectionate din lemn, culoare acestora fiind maro, care se incadreaza foarte bine cu designul general al salii, care este unul cu totul deosebit. Pe pereti, veti putea observa diverse arme de lupta si tablouri in care sunt infatisati cei mai de seama domnitori ai tarii noastre. Astfel, o vizita la Hanul Domnitorilor se poate dovedi si o lectie de istorie. Atractia este si mai mare pentru turistii straini, care se arata foarte incantati de modul in care este amenajat acest restaurant din Predeal.

Relaxare, bucate alese si ospitalitate- doar la restaurant Hanul Domnitorilor, restaurant Predeal

Fie ca sunteti in trecere doar, fie ca stati mai multe zile in Predeal, se merita sa mancati si sa va simtiti bine la acest restaurant din Predeal. Comanda dumneavoastra va fi onorata in cel mai scurt timp posibil. Preturile sunt accesibile, ambianta este una foarte eleganta, selecta si deosebita, iar personalul ospitalier va va determina sa reveniti si cu alte ocazii la Hanul Domnitorilor. Pentru rezervari, puteti contacta acest restaurant Predeal prin telefon sau pe pagina acestuia de pe facebook.