Q Rest – inovatia oferita de Acqua Development!

symbol_digital_menuQ Rest este inovatia de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale. Pentru imbunatatirea serviciilor oferite de catre restaurante si localuri, Acqua Development propune introducerea unei aplicatii de tip Q Rest. Utilizata in spatiile publice, in localurile care servesc mancare si bautura, aplicatia Q Rest reprezinta un sistem prin care clientul are posibilitatea sa comande sau sa solicite nota de plata direct de pe telefonul mobil, fara a necesita prezenta unui chelner. Disponibila doar pentru Iphone si Android, aceasta aplicatie poate fi descarcata din App Store sau Google Play, putand fi utilizata la un nivel larg, de catre oricine este interesat. Intr-o lume in care telefonul mobil ocupa din ce in ce mai mult timp din viata clientilor, QRest este solutia pentru a fi acolo unde sunt clientii tai.

Modul de functionare al acestei aplicatii este simplu si rapid: aplicatia se descarca in telefon si trebuie sa scanezi codul QR de la masa unde te afli. Odata efectuata aceasta operatiune, pe langa faptul ca poti comanda fara a fi nevoie de prezenta unui un chelner, ai acces la meniul restaurantului, la lista preparatelor recomandate in ziua respectiva, lista bauturilor, lista cu ingredientele continute de preparate si chiar aprecieri ale clientilor. Cu ajutorul acestui sistem, localurile ofera servicii profesioniste clientilor, scutindu-i pe acestia de timpul indelungat pe care il au de asteptat pentru a comanda, respectiv pentru a primi mancarea sau bautura solicitata. Printre functiile disponibile se numara comanda fara chelner, chemarea chelnerului la masa si cererea notei de plata cu specificarea modului de plata, cash sau card. Cu ajutorul acestei aplicatii, localul ofera clientului o metoda mult mai eficienta de a comunica. Clientul poate trimite comanda rapid si poate vizualiza in orice moment nota de plata. Localul va pune pa masa un carton pe care se vor afla instructiunile de folosire ale aplicatiei si un cod QR. Clientul va citi codul QR cu aplicatia QRest sau cu orice alta aplicatie care poate citi un astfel de cod. Dupa ce va citi codul QR cu aplicatia, clientul va intra in meniul localului si va putea comanda. Gratie acestei aplicatii, localurile pot actualiza rapid meniul si pot promova direct produsele noi si cele sezoniere.

Acqua Development, infiintata in Bucuresti este una dintre firmele distribuitoare de soft-uri de turism din Romania. Firma a realizat cateva programe menite sa usureze munca si sa ajute operatorii agentiilor de turism sa interactioneze mai bine cu furnizorii lor. Dintre aceste programe se enumera Q Travel Online, Q Travel Backoffice si Q Travel Inventory. Programele au la baza tehnologia Microsoft, ceea ce le face stabile si in plus, acest lucru permite analistilor sa fie mereu la curent cu toate dezvoltarile software de ultima ora. Solutiile oferite de specialistii Acqua Development sunt mereu cele potrivite cu business-ul pe care il administrezi, acest lucru fiind garantat prin serviciile de consultanta de care poti beneficia.

Pentru mai multe informatii despre aplicatia Q Rest, precum si pentru a beneficia de avantajele acestei aplicatii, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei Acqua Development. Beneficiaza de aplicatia Q Rest oferita de Acqua Development pentru a imbunatati serviciile oferite.

 Datele de contact ale firmei Acqua Development

Adresa firmei: Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4, Bucuresti

Telefon: 0722 414 444

Email: office@qrest.co.uk