Resonance Distribution – Echipati-va corespunzator apartamentul cu un tablou electric!

tablou electric apartamentIn ultimii ani, frenezia constructiei si renovarilor locuintelor a cuprins aproape toata Romania. Bineinteles ca in acest context nici instalatiile electrice nu au cum sa scape de lucrarile specifice de inlocuire sau modernizare, facute mai mult sau mai putin corect. Se considera astfel ca instalatia electrica interioara a unei locuinte incepe de la tabloul de distributie finala din apartament.

Tabloul electric are cel mai important rol dintr-o instalatie electrica. El protejeaza prin intermediul intreruptoarelor automate (cunoscute si sub denumirea de sigurante automate) circuitele electrice interioare. O instalatie electrica bine gandita si realizata respectand normele va oferi o locuinta mai sigura. In cazul in care vreti sa renuntati la vechiul tablou electric si doriti sa montati un tablou nou, firma Resonance Distribution din Iasi va pune la dispozitie diverse modele de tablouri electrice.

Aceste componente electrice fundamentale pentru orice locuinta va sunt puse la dispozitie in diverse modele: tablouri ingropate sau aparente, pentru 2, 4,8, 12, 18, 24 sau 36 de sigurante. Tablourile electrice de apartament Resonance Distribution favorizeaza distributia energiei electrice, dar si protectia, comanda si masura circuitelor electrice. Ele sunt realizate atat pentru montarea aparenta, cat si pentru a putea fi incastrate. De asemenea, ele au usa transparenta si sunt de diferite culori. In aceasta categorie, gasiti dulapuri metalice, cofrete si tablouri de distributie. In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti alege modelul potrivit care este confectionat din materialul adecvat.

Tablourile electrice Resonance Distribution sunt de doua mari tipuri: policarbonat si metalice. Pentru tablourile din policarbonat aveti la dispozitie variante incastrate sau aparente cu sau fara IP. Pentru tablourile metalice exista game simple cu contrapanou dar si metalice modulare pe care se pot monta si sine omega. Tot in aceasta categorie sunt incluse o serie de accesorii electrice necesare echiparii tablourilor electrice cum ar fi cleme sir, bari de nul , bari de distributie, canal cablu perforat etc.

In ceea ce priveste pachetul de livrare al unui tablou electric, firma din Iasi va pune la dispozitie: capac frontal, materiale de montaj, sina DIN, terminale N + PE, capacul frontal cu dispozitiv de decupaj si usa de inchidere. Toate acestea la un pret avantajos. Asadar, de ce sa mai folosesti tabloul vechi care nu mai arata atat de bine dupa perioada indelungata de folosinta? Este timpul sa achizitionezi un nou tablou electric de la Resonance Distribution!

Este important sa aveti in vedere ca tabloul electric al casei este echipamentul fundamental al unei instalatii electrice si functia de baza a acestuia este de a va proteja atunci cand exploatati energia electrica. Pentru a proteja instalatia electrica a casei dumneavoastra impotriva supraincalzirii si scurtcircuitelor aveti nevoie de intreruptoare automate care se monteaza in tabloul electric. Pentru a proteja persoanele impotriva electrocutarii aveti nevoie de dispozitive de protectie diferentiala cu un prag de sensibilitate de 30 mA in tabloul electric. Pentru a proteja aparatele electronice si electrocasnice (televizor, computer, sisteme Hi-Fi home cinema) impotriva efectelor trasnetelor aveti nevoie de instalarea in tabloul electric a unui descarcator.

Infiintata in anul 2000, firma din Iasi si desfasoara activitatea in domeniul echipamentelor si instalatiilor electrice. Resonance Distribution distribuie si comercializeaza produse marca “Obo Bettermann”, “Schrack”, “Comtec” si “Siemens”. Important pentru clienti este faptul ca firma  a reusit sa-si extinda aria de vanzare in afara judetului Iasi, avand puncte de lucru in Suceava, Bacau si Bucuresti.

Date de contact:

Str. Rampei nr.9A

tel:  0232/24.56.56 / 0232/24.56.57

fax: 0232/24.56.54

mobil: 0745/66.37.11

mail: iasi@resonance.ro

office@resonance.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.