Reparatii combine frigorifice in Brasov prin Abil Service

FrigiderProdusele electrocasnice reprezinta motorul oricarei locuinte, buna desfasurare a activitatilor casnice fiind asigurata de aceste dispozitive care ofera confort si rapiditate in realizarea diverselor activitati. Dar ce va faceti cand aceste produse se strica, sau au nevoie de intretinere adecvata? Raspunsul este unul simplu si la indemana fiecaruia dintre noi: solicitarea unui ajutor atestat si profesionist, ce este de regula garantat de un service autorizat. Asadar, daca va gasiti in situatia descrisa mai sus si asistenta unui service de calitate este necesara, nu ezitati si apelati la serviciile Abil Service.

Compania ce isi desfasoara activitatea in Brasov si in imprejurimi dispune de echipamente de ultima generatie si de personal calificat cu vasta experienta in domeniu, ce poate asigura reparatia electrocasnicelor dumneavoastra in cele mai bune conditii, intr-un timp scurt si la cel mai bun raport calitate / pret. Abil Service ofera servicii de reparatii si intretinere pentru masini de spalat vase, module electronice, cuptoare electrice, aragazuri, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe, frigidere si multe altele. Serviciile sunt disponibile atat pentru produse aflate in garantie dar si pentru dispozitive mai vechi ce necesita piese de schimb sau alte operatii de intretinere si reparatie.

Printre electrocasnicele ce pot fi reparate de personalul Abil Service se numara si combinele frigorifice. Acestea sunt esentiale in orice domeniu de activitate, fie ca ne referim la o intrebuintare casnica sau una comerciala. De aceea buna functionare a combinelor frigorifice trebuie asigurata in orice moment. Dar, in cazul aparitiei unor anomalii in functionare, daca acest produs electrocasnic nu mai functioneaza deloc, sau daca doriti sa efectuati o inspectie sau operatie de intretinere pentru a spori durata de viata a combinei frigorifice, atunci Abil Service din Brasov este profesionistul de care aveti nevoie.

Combinele frigorifice pot fi de diverse tipuri si modele (side by side, no frost sau clasice) in functie de necesitatile fiecaruia si desigur, de bugetul de care dispuneti in momentul in care va hotarati sa achizitionati un nou produs. Abil Service ofera servicii de reparatie si intretinere pentru orice tip de combina frigorifica aflata in garantie sau nu. Produsele se pot repara la domiciliu sau la sediul firmei (in functie de preferinte sau de complexitatea operatiei necesare), unde combina frigorifica va fi inspectata si reparata in cele mai sigure conditii, fara a exista situatii neplacute ulterioare. Abil Service realizeaza inlocuiri de balamale, garnituri usi, usi complete, manere, module electronice, incarcari cu freon, inlocuire temporizoare, senzori de temperatura, compresoare, rezistente si multe altele.

In cazul in care sunt necesare piese de schimb ce nu se afla pe stocul companiei, durata reparatiei va fi in functie de durata in care piesele vor fi livrate. Toate piesele schimbate vin cu garantie proprie, asadar in cazul in care acestea nu se ridica la parametrii optimi o sa puteti beneficia de asistenta gratuita. Pentru mai multe detalii referitoare la domeniul de activitate desfasurata de echipa Abil Service, sau pentru a accesa lista serviciilor disponibile precum si lista preturilor practicate, utilizati datele de contact de mai jos, sau accesati pagina web a companiei Abil Service.

Abil Service, contact:

Aria de acoperire: Brasov si imprejurimi
Telefon: 0748 524 308 | 0763 452 320 | 0727 650 082 | 0746 824 290 | 0720 616 369 | 0772 012 329 | 0368 420 140

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa precizezi ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, beneficiind astfel de cele mai bune preturi.
Citeste si alte materiale interesante, aici!