Reparatii cardane – serviciu excelent de la EuroCardane

reparatii cardaneAi nevoie de un serviciu de reparatii cardane calitativ si la care sa ai acces achitand o suma de bani accesibila? Nici o problema! Cu o echipa ce are in spate ani de experienta in reparatii cardane, EuroCardane iti pune la dispozitie servicii de inalta calitate si foarte eficiente. In nici 24 de ore, echipa EuroCardane se va asigura ca reparatiile au fost puse la punct. Timpul de executie relativ scurt se datoreaza faptului ca aceasta companie are stocul mereu aprovizionat cu toate produsele necesare efectuarii acestor lucrari la standarde cat mai inalte.

Reparatii cardane. Ce este un cardan?

Pentru ca este posibil ca unii dintre dumneavoastra sa nu stiu ce inseamna un cardan, nu ar fi rau ca, mai intai, sa incercam sa explicam ce este cardanul. Asadar, un cardan, denumit si ax cardanic, este un element deosebit de important ce intra in componenta sistemului de transmisie al unui autoturism. Acest element nu se regaseste in componenta oricarui autovehicul, ci doar la acelea care se pot caracteriza prin motricitate distribuita spre o punte motoare ce se situeaza la o distanta oarecare fata de cutia de viteze.

Care este rolul unui cardan? Rolul functional al unui cardan este acela de a transmite miscarea de rotatie provenita de la cutia de viteze catre puntea motrica a automobilului. Cum arata un cardan? Ei bine, el este reprezentat de un cilindru de metal care, in functie de necesitatile automobilului, are ajustate atat lungimea cat si grosimea. In general, lungimea este egala cu distanta dintre cutia de viteze si puntea motrica. Un cardan poate fi constituit dintr-o singura bucata sau poate fi articulat.

Cum se efectueaza reparatii cardane?

Pentru a efectua corect reparatii cardane este necesar ca persoana ce se implica in aceasta activitate sa detina toate cunostintele esentiale din acest domeniu si sa fie deosebit de priceputa. Un proces complet de reparatii cardane presupune inlocuirea in totalitate a pieselor defecte. Pentru ca reparatia efectuata sa fie calitativa si durabila, este de preferat sa se utilizeze doar piese originale. Atunci cand in reparatii cardane este nevoie de sudura, elementele defecte ale acestui echipament sunt taiate si inlocuite cu foarte multa grija. Dat fiind faptul ca siguranta in trafic este deosebit de importanta, in acest domeniu nu se poate pune problema reconditionarii pieselor vechi. Singura solutie este reprezentata de inlocuirea pieselor uzate.

In urma unor reparatii cardane de calitate si eficiente, autovehiculul dumneavoastra se va misca in toate partile fara nici o problema.

EuroCardane iti pune la dispozitie reparatii cardane de cea mai buna calitate!

Daca ai nevoie de reparatii cardane apeleaza cu incredere la specialistii de la EuroCardane. Echipa de profesionisti de aici iti va inlocui piesele defecte cu produse originale care sunt insotite de o garantie de 6 luni. Daca apelezi la serviciile de reparatii de la EuroCardane ai putea economisi cu pana la 50% din pretul pe care l-ai fi dat pentru achizitionarea unui cardan nou.

Alege reparatii cardane de la EuroCardane daca vrei sa ai parte de calitate si eficienta maxima! Pentru detalii suplimentare sau programari, te invitam sa suni la numarul 0741-633.766/0724-789.734 .