Rent a car Bucuresti cu Autorom Rent a Car!

14db5d408d8384bdd27a2cabd6166622Daca ai nevoie de serviciile rent a car Bucuresti pentru a te putea deplasa oriunde doresti, Autorom Rent a Car Bucuresti ofera celor interesati servicii profesioniste de inchiriere autovehicule de marca pe anumite perioade de timp. Aceste servicii sunt flexibile si la indemana oricui detine un permis de conducere. Fie ca doresti masini de oras, masini sport sau chiar masini de lux, vei gasi in acest parc auto toate aceste tipuri la cele mai avantajoase preturi. In cazul in care iti place oferta firmei nu ezita sa contactezi Autorom Rent a Car. Mai multe informatii vei gasi la numerele de telefon disponibile si pe site-ul rentacar-ro.eu!

Autoturismele din dotare sunt in stare buna de functionare si beneficiaza de dotarile posibile in limita fiecarui model in parte. Masinile au anvelope adecvate in functie de fiecare anotimp, iar toate taxele de drum sunt incluse in plata. In plus, acestea sunt asigurate, iar numarul de km pe care il vei efectua este nelimitat. Daca vrei o masina de incredere pentru a porni la drum, firma Autorom Rent a Car iti alege cele mai sigure modele de masini pentru a ajunge la destinatie in cele mai bune conditii.

Rent a Car Bucuresti iti ureaza drum bun!

Firma asigura cele mai bune servicii de inchiriere autovehicule, personalizate in functie de necesitatile fiecaruia. Vei beneficia astfel de autovehicule bine ingrijite si care sunt verificate in mod corespunzator oricand doresti. Acestia iti vor putea tarifa serviciile in functie de necesitati si de fidelitatea clientilor. Totul se va rezolva in cel mai scurt timp posibil astfel ca poti comunica ce autovehicul doresti si ora la care ai nevoie si unul dintre agentii firmei va fi prezent acolo. Firma asigura si transferul de la aeroport pana la parcarea unde iti vei putea prelua masina, fara taxe de livrare sau alte costuri suplimentare. Aceasta companie inchiriaza si contracte pe termen lung cu diferite companii oferind astfel pachete complete de servicii.

Oferta firmei cuprinde si asigurare RCA, taxe de inmatriculare, ITP, rovinieta, revizii periodice, cat si reparatii. Firma Autorom Rent a Car iti pune la dispozitie masini de diferite categorii, fie ca sunt manuale sau automate. Daca ai nevoie, firma iti va putea pune la dispozitie si un sofer personal, care va avea grija sa ajungi la destinatia dorita oriunde pe teritoriul tarii in cele mai bune si sigure conditii. Masinile sunt potrivite pentru fiecare sofer, fiind confortabile pentru calatorii mai lungi, fiind rapide si fiabile.

Autorom Rent a Car – o echipa alaturi de tine!

Societatea Autorom Rent a Car ofera servicii profesioniste de inchiriere auto la preturi accesibile si flexibile pentru persoanele fizice si juridice. Autovehiculele pot fi preluate si predate oriunde in tara, poti solicita si un sofer profesionist, masinile sunt asigurate si verificate in mod corespunzator, oferind siguranta si conditiile optime pentru a conduce oriunde in tara si oricati km ai nevoie. Pentru detalii suplimentare si pentru a solicita aceste servicii, acceseaza site-ul rentacar-ro.eu sau contacteaza telefonic echipa firmei.

Datele de contact ale firmei Autorom Rent a Car!

Adresa firmei: Sos Bucuresti-Targoviste, nr. 112, bl. PM8, sc. 1, et. 1, ap.4, Buftea

Telefon: 0767 449 666