Recolo, un nume in domeniul materialelor compoundate

Recolo, un nume in domeniul materialelor compoundateCe sunt si cum se obtin materialele compoundate? Acestea sunt materiale plastice care prin compoundare devin mult mai calitative. Ele se pot obtine prin adaugarea de diferite tipuri de aditivi si umpluturi de produse cu proprietati mecanice imbunatatite si care sunt rezistente la radiatii solare, la flacara, dar si la socuri puternice.

Cauti astfel de materiale si nu stii incotro sa-ti indrepti pasii? Firma Recolo din Oradea iti pune la dispozitie materiale compoundate de calitate superioara, la preturi deosebit de avantajoase.

Care sunt domeniile in care se folesesc aceste materiale?

Aceste produse se adreseaza aplicatiilor pentru injectia de materiale plastice din :

– Industria de automobile;

– Industria de electrocasnice;

– Industria de electronice;

– Industria de tevi si conducte ;

– Industria farmaceutica.

Tipurile de compound pe care le poti alege sunt urmatoarele:

Polipropilena cu talc are un cu continut de talc ce a fost dezvoltat pentru aplicatii care necesita un aspect estetic, buna rezistenta la zgarieturi, avand si proprietati fizice si chimice imbunatatite. Compoundurile pe baza de polipropilena cu talc sunt folosite in aplicatii auto de interior sau exterior in care este necesara ductilitatea, rezistenta ridicata la impact si la temperaturi scazute. Combinatia de materii prime folosite in compoundurile de polipropilena cu talc asigura proprietati bune de curgere in combinatie cu o rezistenta ridicata la impact si o rigiditate mare.

Polipropilena cu CaCo3 este un compound pe baza de polipropilena cu proprietati asemanatoare celei cu talc, dar cu un pret mult mai mic. Compoundurile de polipropilena cu CaCo3 sunt folosite cu preponderenta pentru produse de uz casnic, dar si pentru carcase de produse electrocasnice, carcase pentru diferite scule si dispozitive sau mobilier din material plastic.

Polipropilena cu fibra de sticla este folosita pentru aplicatii care necesita o rezistenta ridicata. Compoundurile din polipropilena cu fibra de sticla combina proprietatile elastice ale polipropilenei cu proprietatile specifice fibrei de sticla si sunt folosite in aplicatii care necesita rezistenta crescuta pentru perioade lungi si foarte lungi, ca de exemplu tevile si fitingurile pentru instalatiile de apa si incalzire.

Polipropilena ignifugata a fost dezvoltata pentru aplicatii care au cerinte specifice de ignifugare.

Compoundurile de calitate industriala comercializate de catre prestigioasa firma Recolo sunt o alternativa viabila la polimerii de calitate standard pentru numeroase sectoare industriale, printre care amintim cel auto, de mobilier, unelte, electrice si corpuri de iluminat.

Compoundurile de calitate industriala sunt produse mult mai ecologice, deoarece limiteaza emisia de CO2 obtinuta in urma productiei de polimeri de o calitate standard.Recolo, un nume in domeniul materialelor compoundate1

Aceste materiale sunt fabricate dintr-un amestec de polimeri de calitate standard si din cei proveniti din procesul industrial. Retetele sunt modificate pentru a crea produse personalizate, in vederea optimizarii performantei din punct de vedere al costurilor.

Firma Recolo a combinat cunostintele din domeniul fabricarii si reciclarii maselor plastice si a investit importante resurse in productia de compounduri industriale. Prin combinarea acestor tehnologii s-a obtinut o gama larga de compounduri tehnice de nivel inalt. Compoundurile de calitate industriala oferite de firma Recolo sunt o serie de materiale tehnice, care pot fi utilizate pentru aplicatii cu cerinte mecanice ridicate.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege materiale compoundate Recolo. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Recolo? Suna la numarul 0259-433.8400259-433.840 si 0259-433.8410259-433.841 sau trimite un e-mail pe adresa office@recolo.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.