Recipiente din sticla: solutia care are grija de sanatatea ta– Expiglass

Damigene-sticla-RNuWuStiati ca recipientele din plastic reprezinta un pericol pentru sanatatea voastra? Caserolele in care pastrati mancarea, bidoanele din care beti apa, butoaiele in care puneti la murat diverse legume, reprezinta o amenintare pentru sanatate intrucat sunt fabricate din plastic, care la randul lui este confectionat din materiale toxice. Toxinele prezente in plastic se pot infiltra in orice lucru cu care intra in contact. Va intrebati ce alternativa exista la plastic? Raspunsul este foarte simplu: recipientele din sticla. Dintre motivele pro utilizarii recipientelor din sticla in locul celor din plastic, putem aminti: au un aspect mai placut, pastreaza continutul in siguranta, fara a-i transmite substante toxice, pastreaza nealterat gustul mancarurilor si al bauturilor, contribuie la sanatatea planetei, etc.

Ai nevoie de damigene din sticla pentru pastrarea in siguranta a diverselor tipuri de lichide? Compania Expiglass din judetul Prahova, orasul Ploiesti, este cea mai indicata sa iti furnizeze aceste produse la un raport excelent calitate-pret. Ele pot avea diferite capacitati, in functie de cantitatea de lichide care se doreste a fi stocata: 5 l, 10 l, 15 l, 25 l sau 50 de litri. Acestea sunt destinate atat persoanelor juridice care detin o afacere ce implica utilizarea unor astfel de recipiente, cat si personelor fizice care prefera recipientele din sticla in detrimentul celor din plastic, indiferent daca stiu sau nu cat de periculoase sunt cele din urma. Probabil veti spune ca damigenele din sticla sunt mai fragile decat recipientele din plastic, insa acesta nu reprezinta un motiv destul de intemeiat pentru a opta pentru cele din plastic, cu atat mai mult cu cat pentru cresterea rezistentei la spargere a damigenelor din sticla, exista o solutie: invelisul din plastic care nu intra in contact cu bautura si astfel, nu afecteaza compozitia sa, dar reuseste sa protejeze continutul damigenei de lumina, dar si sticla in sine. Asadar, manipularea si depozitarea damigenelor  din sticla devin operatiuni mult mai sigure, iar voi nu mai trebuie sa va faceti griji pentru rezistenta lor.

Gustul unei afinate, al unei visinate sau al unui vin, va fi incomparabil mai delicios daca vei pastra aceste bauturi in damigenele din sticla realizate de catre specialistii companiei Expiglass din Ploiesti. Proprietatile acestora nu se vor altera, iar degustatorii va vor aduce numai laude.

Compania Expiglass a fost infiintata in anul 1999, activitatea sa axandu-se initial pe fabricarea articolelor din sticla artizanala cu decoratiuni florale pentru restaurante, locuinte si magazine, insa ulterior, dupa disparitia trendului, societatea a reusit sa se adapteze cerintelor clientilor si sa ocupe un segment de piata important, avand ca activitate principala fabricarea de damigene din sticla. Datorita faptului ca am refuzat sa ne resemnam cu infrangerea, am reusit sa ne reinventam si sa vedem solutia salvatoare care ne-a permis sa supravietuim pe piata, ba mai mult care ne-a permis sa devenim astazi, unul dintre cei mai importanti producatori de damigene de sticla. Prin seriozitatea si eficienta de care am dat dovada in relatiile cu clientii nostri, am castigat o imagine demna de o companie profesionista care ofera servicii si produse de calitate, pe care bineinteles intentionam sa o pastram si de acum inainte.