Realizeaza o atmosfera placuta si originala cu roletele interioare Romcalli!

rolete interioareIn momentul in care sunteti preocupati de aspectul interior al locuintei dumneavoastra, unul dintre primele lucruri la care trebuie sa va ganditi este reprezentat de roletele interioare. Roletele sunt jaluzele de interior, orizontale, prevazute cu un mecanism de rulare in partea superioara. Disponibile intr-o varietate de materiale, cu diverse proprietati si culori, roletele pentru ferestre sunt ideale in spatii precum bucataria sau biroul. Una dintre firmele din Romania care comercializeaza rolete textile de interior la pret de producator este Romcalli din Sibiu.

Roletele interioare textile creaza o atmosfera placuta si originala. Roleta textila este un accesoriu atractiv si practic, din ce in ce mai apreciat in randul persoanelor preocupate de amenajarea interiorului, totodata sunt una dintre cele mai ieftine solutii de umbrire interioara. In timp, oferta de rolete textile a crescut considerabil, gama modelelor disponibile s-a diversificat, acest tip de produs devenind perfect adaptat cerintelor actuale ale pietei.

Roletele de ferestre se pot dovedi o alegere originala daca iti doresti sa oferi un plus de personalitate unei incaperi. Diferite de jaluzelele ori perdelele clasice, roletele iti vor proteja locuinta de lumina excesiva si o vor imbogati, totodata, si din punct de vedere estetic.

Cele mai raspandite modele sunt roletele textile. Acestea sunt confectionate de regula din bumbac, poliester ori o combinatie de aceste doua materiale. Sunt practice, usor de curatat si sunt disponibile in culori foarte variate, cu imprimeu sau nu.

In cazul in care vei achizitiona rolete de la Romcalli, nu trebuie sa iti faci griji in privinta instalarii lor, intrucat de acest lucru se vor ocupa angajatii firmei. Firma din centrul tarii iti pune la dispozitie patru tipuri de rolete pentru interior: rolete de panza, rolete collete, rolete stream si rolete bambus.

Cu ajutorul roletelor de panza poti crea in caminul tau o atmosfera originala. Roleta de panza este un accesoriu atractiv si practic.  Fata de trecut, oferta roletelor de panza s-a marit considerabil si roletele de panza s-au adaptat noilor cerinte ele epocii moderne. Poti opta intre actionarea clasica cu snur sau actionarea cu lantisorul cu bile. Umbrirea o poti alege prin lasarea roletei in pozitia dorita.

In ceea ce priveste roletele collete, acestea reprezinta un model nou destinat ferestrelor cu tamplarie PVC si euroferestrelor din lemn. Roleta este actionata cu lantisor, are caseta si profilele de ghidare din aluminiu si se monteaza in interiorul ferestrei. Dimensiunile sunt masurate la cota de gol a ferestrei in interior. Baghetele pentru acest model de rolete textile sunt de mai multe tipuri: semirotunde, tesite, dreptunghiulare, etc.

Roleta textila stream, o variatie a roletei clasice, este autorulanta, fara caseta si fara profile de ghidare. Roleta stream se monteaza in interiorul ferestrei sau pe tocul ferestrei cu ajutorul suporturilor de prindere. Masurarea dimensiunilor include latimea roletei, inclusiv distanta pana la suporturile de prindere.

Ultimele, roletele din bambus sunt produse din materiale naturale si sunt disponibile intr-o gama larga de impletituri decorative din lemn. Aceste produse de umbrire se integreaza perfect intr-o atmosfera calda si armonioasa. Impletiturile decorative, mecanismul modern de actionare si intretinerea usoara fac din roletele din bambus combinatia perfecta intre design si functionalitate.

In afara de aceste rolete textile de interior, firma Romcalli din Sibiu mai comercializeaza rulouri exterioare din aluminiu, usi metalice si antifoc, usi de garaj cu rulou, tamplarie pvc Rehau si Gealan, plase antiinsecte, jaluzele pentru ferestrele de mansarda, jaluzele verticale normale, marchize si parasolare, jaluzele exterioare, jaluzele orizontale din aluminiu, usi de garaj sectionale si usi pliante.

Date de contact:

Strada Rahovei nr.24  Sibiu , tel: 0720699072

Email:  romcalli.sibiu@gmail.com

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.