Real Pav – Pardoseli din beton sclivisite cu strat uzura, o noua tendinta in domeniul pardoselilor!

Pardoselile din beton sclivisite cu strat de uzuraPardoselile industriale nu sunt doar pardoseli, ci o parte componenta importanta a infrastructurii industriale. Astfel, pardoseala necesita aceeasi atentie ca si celelalte elemente ale spatiului de productie. Pentru ca pardoselile industriale sa poata indeplini multiple cerinte pentru o perioada indelungata, ele trebuie adaptate. In aceasta privinta sunt solicitati specialisti, care pentru fiecare caz particular pot recomanda sistemul de pardoseli optim. Sistemele de imbracaminti indeplinesc toate cerintele din punct de vedere tehnic. Gama larga de variante disponibile pare adesea derutanta. Un specialist insa, sta la dispozitia clientului de la proiectare pana la instalarea pardoselii.

In cazul in care aveti nevoie de astfel de lucrari in domeniu, pardoselile din beton sclivisite cu strat de uzura realizate de Real Pav din Bucuresti sunt ideale pentru spatiile dumneavoastra industriale, conferind acestora conditiile optime pentru desfasurarea activitatilor specifice. Acestea sunt recomandate datorita rezistentei ridicate pe care o da stratul de uzura aplicat, dar si datorita materialelor din care sunt confectionate.

Pardoselile industriale din beton elicopterizat (superfinisat mecanic) castiga teren pe piata romaneasca. Practic o noua constructie (sediu de firma, hala industriala, depozit, parcare etc.) este de neconceput fara pardoseli industriale elicopterizate din beton. Pardoselile elicopterizate din beton pot fi cu strat de uzura (foarte dure, cu proprietati mecanice deosebite) si fara strat de uzura (cu rezistenta data de calitatea betonului folosit). In ambele cazuri este indicat a se folosi beton de calitate superioara (de preferat peste, sau cel putin, B300). Recomandate sunt pardoselile elicopterizate cu strat de uzura.

Pardoselile industriale elicopterizate din beton cu strat de uzura Real Pav se realizeaza din beton armat cu fibre de otel, plasa sudata sau fibre de polipropilena si sunt utilizate, in special, pentru: depozite, hale industriale, centre logistice, ateliere de productie, hangare, centre comerciale, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, muzee, piete, etc. In parcarile etajate, subterane, in aer liber sau acoperite, protectia planseelor la agenti chimici, mecanici, la diferentele de temperatura sau inghet este o necesitate in conservarea rezistentei cladirii, a armaturii, sau a betonului.

Stratul de uzura se obtine dupa turnarea si finisarea betonului prin aplicarea unei pelicule de cuart ce ofera o mare rezistenta pardoselii. Stratul de la suprafata betonului astfel obtinut este dens, cu rezistente sporite la schimbarile climatice, la inghet-dezghet, la uleiuri, grasimi, detergenti si poate fi colorat in diverse nuante. La final se aplica un sigilant  pentru impermeabilizarea si acoperirea porilor.

Raportul calitate-pret al produselor companiei din capitala este unul avantajos, pentru ca multumirea dumneavoastra sa fie maxima. Executia acestor lucrari de aplicare a pardoselilor se realizeaza in timp redus, deoarece compania este constienta ca timpul inseamna bani, cu atat ma mult daca este vorba de o afacere.

In afara de aceste pardoseli din beton sclivisite cu strat uzura, firma Real Pav va poate ajuta si cu rampe de beton, foarte utile in mediul industrial, mai ales atunci cand productia sau desfasurarea activitatilor specifice implica manevrarea sau transportul unor obiecte cu sarcini grele. Aceste rampe de beton sunt foarte rezistente in timp, pentru ca dumneavoastra sa nu mai fiti nevoit sa apelati, din nou, la astfel de servicii.

Date de contact:

Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6 Bucuresti,

Telefon: + 40 214 110 067 / +40 744 604 253

Fax: +4 021/410.10.02

Email: office@realpav.ro

mihai.savastre@realpav.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!