Real Pav: Pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura

Pardoseala din spatiile industriale, comerciale si de regula in orice spatiu in care contactele fizice sunt dese si traficul intens, este mult mai diferita decat pardoseala clasica, utilizata sa spunem pentru spatiile mai slab populate si utilizate. De aceea, daca doriti schimbarea pardoselii din cadrul companiei dumneavoastra, sau in cazul in care cautati o solutie eficienta pentru amenajarea unei pardoseli noi, trebuie sa alegeti produse de calitate care sa garanteze rezistenta crescuta si durata de viata indelungata.

Asadar, pentru a va ajuta, in cursul articolului de fata o sa va prezint solutiile tehnologice furnizate de compania Real Pav. Printre aceste solutii se remarca pardosela din beton sclivisita cu strat de uzura. Aceasta pardoseala se adreseaza in special spatiilor in care se desfasoara activitati industriale, unde actioneaza masini de tonaj si unde impactul cu suprafata este de multe ori inevitabila.

Este de asemenea recomandat ca atunci cand aceasta suprafata se instaleaza, sa fie sistata activitatea din cadrul companiei. Nu va ingrijorati pentru ca montarea unei pardoseli din beton sclivisita cu strat de uzura nu va dura mult timp, dar pentru un montaj profesionist este nevoie de spatiu si de liniste pentru ca montarea se realizeaza prin intermediul unor masini dedicate acestor operatiuni.

Ceea ce este foarte important este ca aceste pardoseli sunt extrem de rezistente si durabile, ceea ce inseamna ca odata instalate nu va mai fi nevoie de intretinere sau reparatie, decat in cazuri rare. Curatarea pardoselilor se va realiza prin intermediul solutiilor clasice ce se regasesc in cadrul magazinelor de profil. Dar, lasand la o parte aceste aspecte generale, trebuie sa mentionam anumite caracteristici tehnice ce recomanda utilizarea pardoselilor din beton sclivisite cu strat de uzura.

Acestea sunt confectionate din beton armat cu fire de otel, fire de polipropilena sau plasa sudata. Procesul de prelucrare implica urmatoarele: dupa ce betonul s-a intarit, se folosesc utilaje performante pentru a finisa (sclivisi) suprafata respectiva, iar la sfarsit se impermeabilizeaza si se acopera porii cu ajutorul unui lac. In functie de lacul aplicat, puteti opta pentru o gama diversificata de culori precum gri, rosu, verde, portocaliu, etc. Rezistenta suprafetei este data atat de materialele folosite in procesul de prelucrare, cat si de stratul special de uzura aplicat acestor pardoseli.

Tarifele solicitate pentru realizarea unor pardoseli cu strat de uzura sunt avantajoase, aceste preturi promotionale fiind disponibile insa doar prin intermediul companiei Real Pav. Desigur, tarifele vor varia in functie de fiecare comanda in parte, si de exigentele fiecarui client. Dar, pentru a obtine atat pretul exact cat si produsul dorit, trebuie sa contactati personalul Real Pav. Firma dispune de profesionisti experimentati ce vor executa cele mai bune pardoseli din beton sclivisite cu strat de uzura Real Pav. In acest mod, dumneavoastra veti beneficia doar de preturi mici, fara a face rabat de la calitatea urmarita.

Daca am reusit sa va atrag atentia, trebuie sa stiti ca puteti afla mai multe informatii legate de aceste pardoseli prin accesarea platformei online Real Pav, sau prin utilizarea datelor de mai jos.

Real Pav, date de contact:

Adresa: Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6, Bucure┼čti
Telefon: 0214 110 067 | 0744 604 253