Rapoarte bonitate oferite de Pro Kolekt!

Informatie si siguranta cu Pro Kolekt!1In mediul afacerilor, informatiile despre potentialii parteneri si clienti sunt esentiale pentru prosperitatea si succesul business-ului tau. Pentru aceasta, compania Pro Kolekt recomanda rapoartele de bonitate. Acestea sunt necesare atunci cand doresti sa verifici si sa monitorizezi un posibil client/partener. Pentru a fi convins ca faci o alegere buna atunci cand vine vorba de a te increde in persoane care doresc sa ti se alature in activitatile pe care le desfasori, apeleaza la compania Pro Kolekt. Nevoile tale vor fi rezolvate prompt, cu profesionalism si corectitudine intr-un timp scurt de la solicitare, pentru a face cele mai prudente decizii in cadrul companiei.

Cu o vasta experienta in domeniu si cunostintele necesare, compania iti ofera cele mai bune servicii pentru a-ti asigura informatiile de care ai nevoie si  pentru a alege cele mai potrivite cai de actiune. Prin intermediul acestor rapoarte bonitate vei cunoaste mai bine activitatea partenerilor comerciali, astfel vei diminua riscul comercial, avand succes mai mare in afaceri. In decizia manageriala actuala, institutiile financiar-bancare si non-bancare utilizeaza de mult acest instrument, iar standardele internationale reglementeaza importanta consultarii unui astfel de raport de bonitate.

Rapoarte de bonitate – calea spre succes

Echipa Pro Kolekt iti ofera informatii legate de starea actuala a firmei, despre incidentele de plata, despre gajurile si creditele firmei, asociatilor si administratorilor, date financiare, despre eventualele litigii in care firma sau proprietarii sunt implicati, despre eventualele cazuri de insolventa si alte informatii asemanatoare. Poti primi chiar si rapoarte periodice despre evolutia clientului respectiv. Daca doresti sa ai propriul tau raport de bonitate in ceea ce priveste un anumit client/partener, poti solicita unul prin intermediul unui formular online completat cu datele reale.

Rapoartele de bonitate oferite de Pro Kolekt includ datele la zi ale partenerului respectiv, iar in baza ultimelor trei bilanturi depuse, fac analiza indicatorilor financiari ai riscului de credit comercial prezent si apreciaza valoarea sa maxima ce poate fi acordata cu risc minim. Pentru relatiile comerciale de durata, firma poate oferi si o monitorizare a acestor subiecti. Cunoasterea bonitatii partenerilor si clientilor previne aparitia fraudelor si debitelor comerciale. Firma ofera tipuri de rapoarte de credit diferentiate, iar daca nu se poate aprecia exact numarul de rapoarte, se pot alege tipuri de abonamente diferite, in functie de necesitatile aparute, pana la atingerea volumului necesar.

Cine realizeaza rapoarte bonitate?

Cu sediul in Bucuresti, compania Pro Kolekt ofera servicii profesionale de management al riscului comercial, oriunde in lume. Principala activitate desfasurata de Pro Kolekt este recuperarea extra-judiciara a datoriilor. Astfel, firma reuseste sa recupereze creantele in termeni amiabili. In plus, compania ofera consultanta judiciara, rapoarte de bonitate, consultanta in afaceri, asistenta pentru antreprenoriat sau extinderi in zona Romaniei si a Europei de Sud-Est. Pro Kolekt te ajuta sa iti cunosti mai bine clientii si sa depasesti situatiile de insolventa a agentilor economici cu care te confrunti pentru a recupera resursele investite. Pentru informatii suplimentare despre rapoartele de bonitate si avantajele acestora, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Pro Kolekt.

 

Datele de contact ale firmei Pro Kolekt

Adresa firmei: Bd. Gheorghe Sincai, Nr. 9A, sc.A, et. 8, ap. 23, Bucuresti

Telefon: 021 335 77 87

Email:office@prokolekt.ro