Ranadac – renovari case in pas cu moda

Pentru renovari case in pas cu moda, Ranadac din Bucuresti este echipa de mesteri calificati potrivita pentru tine si locuinta ta. Aceasta echipa iti va transforma casa de la A la Z in tendintele anului in curs, se va ocupa de realizarea unui grad de confort sporit, de design si-ti va oferi si un raport calitate-pret foarte bun.

Romanii sunt tot mai atenti la renovari case executate cat mai corect

 Esti curios sa afli in ce investesc romanii atunci cand vine vorba despre renovari case? Pe primele pozitii in topul renovarilor se afla bucataria si baia, lucrari urmate de proiectele de hidro si termoizolare a peretilor, cat si a acoperisurilor care dau mari batai de cap in sezonul ploios si in cel rece.

Investitiile in renovare sunt prioritizate in functie de tipul de locuinta, astfel incat renovari case sa raspunda principalelor nevoi. Deci, romanii care detin o casa isi investesc banii in renovari ce vor spori gradul de confort al locuintei. Termoizolarea si hidroizolarea sunt lucrari de top atat pentru acoperisuri, cat si pentru fundatii si pereti. O alta categorie foarte des intalnita sunt sigilarile evitandu-se astfel ca lucrarile sa se degradeze.

Interesant este ca in ultimii ani romanii au devenit mai atenti in ceea ce priveste cheltuielile cu renovarile, se informeaza mai intai, cer sfaturi atat mesterilor cat si specialistilor din magazine astfel incat sa fie siguri ca investitia este facuta cu cap. Poate ca in trecut pretul era un criteriu de baza in alegere, astazi romanii prefera insa calitatea dar si un raport calitate-pret optim.

Romanii au inteles ca daca vor achizitiona produse ieftine acestea vor implica consumuri duble si triple pentru ca la final intreaga renovare sa ii coste mult mai mult, iar riscurile deteriorarii sa fie si ele foarte mari. In plus, romanii opteaza pentru mesteri calificati pentru renovari, astfel incat sa fie siguri ca au facut o investitie buna. Nu se mai practica lucrarile realizate chiar de ei sau de catre prieteni, ci doar de catre firme calificate.

Renovari case cu Ranadac, o alegere pe care nu o vei regreta

Ranadac este o echipa de meseriasi din Bucuresti care se ocupa cu reparatii case in pas cu moda si personalitatea ta. Reparatiile se efectueaza cu mare atentie la detalii, cu materiale de calitate, fara a se trage de timp, totul la un pret foarte bun.

In dormitoare in 2015 se poarta materialele epoxidice cu insertii in podea si policarbonatul pentru un look cat mai modern, in tendinte. Culorile pe val sunt Marsala si Orange Cooper, un portocaliu inspirat din caldura cuprului.

In ceea ce priveste baia se poarta faianta cu imprimeuri geometrice care-ti va sari in ochi, placarea pardoselii cu gresie, peretii imbracati intr-o nuanta neutra sau pereti din sticla pentru cabina de dus si cada, finisaje nascute din natura, obiecte si accesorii sanitare vintage sau cat mai moderne.

Alegerea materialelor si a combinatiilor ingenioase pentru reparatii case reprezinta un pas important in amenajari in pas cu moda, iar Ranadac te va ajuta sa-ti realizezi locuinta visurilor tale!