Rampe antiderapante de la REAL PAV

7a570349c6c4c704f03b7136b21bce35Cu totii cunoastem rampele din magazine sau din alte spatii comerciale, concepute pentru a facilita transportul carucioarelor sau al altor ustensile ce au in componenta roti. In cazul in care acestea sunt dispuse la exterior, si nu in interior, ai tendinta de a le evita, in special iarna, din cauza pericolului extins de alunecare. Compania REAL PAV iti vine in ajutor cu o solutie ce va indeparta riscul accidentelor, si anume: rampele antiderapante.

Rampele antiderapante REAL PAV sunt realizate prin combinarea betonului si a unui amestec de quartz. Rampele cu efect antiderapant se diferentiaza de rampele obisnuite prin aspectul “coama de peste”, care este redat prin aplicarea amestecului de quartz deasupra suportului din beton, cu ajutorul unor ustensile speciale.

De ce sa alegi o rampa antiderapanta in detrimentul unei rampe obisnuite?

  • Rampele antiderapante pot fi instalate atat la interior, cat si la exterior, reducand riscul alunecarii pana la zero.
  • Sunt realizate din materiale rezistente, astfel durata de viata este implicit mai mare; mai mult decat atat, nu va trebui sa te ingrijorezi in privinta gabaritelor mari, rampele antiderapante REAL PAV putand suporta greutati fara probleme.
  • Un avantaj este si aspectul deosebit al rampelor: acestea sunt concepute de o echipa de oameni iscusiti, ce vor transforma betonul si quartzul intr-un obiect deosebit, disponibil intr-o paleta larga de culori: gri, rosu, verde, portocaliu, etc.
  • Vei putea instala astfel de rampe in orice gen de spatiu, datorita rolului practic si al designului modern: magazine, depozite, malluri, spatii comerciale, etc.

Poti apela cu incredere la rampele antiderapante construite de compania REAL PAV, deoarece scopul principal al companiei noastre este satisfacerea tuturor cerintelor si preferintelor clientului. Tehnicile de lucru utilizate sunt de ultima generatie, iar utilajele de cea mai buna calitate, pentru a ne asigura ca rezultatele sunt in conformitate cu cele dorite de catre client. Rampele antiderapante REAL PAV combina confortul cu siguranta sporita, dar si cu stilul deosebit. Vei obtine astfel toate avantajele unei rampe antiderapante in cel mai scurt timp si la cele mai avantajoase preturi!

Compania REAL PAV are ca principala activitate executia pardoselilor in beton armat, cu strat din quartz. Pe langa rampele antiderapante, REAL PAV iti sta la dispozitie cu o gama larga de produse si servicii: pardoseli industriale, platforme exterioare, parcari si drumuri acces din beton, rampe din beton, etc. Lucrarile realizate pana in prezent au avut ca rezultat o gama larga de clienti multumiti, printre care se numara companii ca: Pepsi, Carrefour, Cora, Kaufland, Ikea, Dr. Oetker, etc.

Fie ca ai nevoie de rampe pentru spatii comerciale, spatii industriale sau magazine de orice dimensiune, alege rampele antiderapante de la REAL PAV! Alege confortul si siguranta pentru tine, angajatii si clientii tai! Pentru a ne vizualiza portofoliul sau pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

TELEFON:
+4 021/411.00.672

FAX:
+4 021/410.10.02

EMAIL:
office@realpav.ro

ADRESA:

Str. Lt. Av. Negel, nr. 26, Sector 6 Bucuresti, ROMANIA