Rafturi pentru prezentarea marfii – iti expui marfa corect

Coş_segmentat_stivuibil_3col--KW_00002104-01Pentru a promova articolele pe care le produci ai nevoie de rafturi speciale de prezentare. Acestea permit vizualizarea produselor mult mai bine. Compania Kwesto iti vine in ajutor cu rafturi pentru prezentarea marfii, de diferite dimensiuni. Produsele promovate sunt de foarte buna calitate, sunt rezistente si durabile.

Indiferent de marfa pe care o produci, modul de expunere este esential. Rafturile permit clientilor sa admire produsele si sa-si faca o impresie despre acestea. Pana la urma cine cumpara un produs pe care nu il vede? Produsele pot fi asezate dupa bunul plac si intr-o cantitate considerabila. Rafturile au rolul de a permite depozitarea produselor intr-un mod cat mai sigur.

Alege rafturi pentru prezentarea marfii de la Kwesto

Rafturile pe care compania Kwesto le comercializeaza sunt realizate din sarma de otel, material deosebit de rezistent. La baza fiecarui raft se afla cosuri ce au o capacitate portanta de 40 kg. Exista diferite tipuri de cosuri: cele de la baza care pot fi prevazute cu roti pivotante, cele de mijloc care sunt principalele spatii de depozitare, cele din top care au o inaltime mica. Pentru mai multe informatii contacteaza compania Kwesto.

De ce sa apelezi la produsele promovate de compania Kwesto? Deoarece compania ocupa un loc fruntas in randul firmelor de specialitate. Oferta este variata si se adreseaza clientilor care au nevoie de dotari pentru birouri sau spatii de productie. Produsele sunt apreciate pentru preturile avantajoase la care sunt comecializate si pentru calitatea incontestabila de care beneficiaza. Pentru cunoscatori, compania Kwesto apartine concernului TAKKT, companie de top, infiintata in anul 2000 in Praga. Deoarece Kwesto doreste ce este mai bun pentru clientii sai, asigura minim trei ani de garantie pentru fiecare produs in parte. Clientul nu este obligat sa achizitioneze o cantitate minima, fiind liber sa cumpere doar ce are nevoie. Produsele sunt livrate gratuit in cel mai scurt timp si in cele mai sigure conditii. Pentru unitatile de desfacere si nu numai, Kwesto recomanda rafturi pentru prezentarea marfii. Sunt produse rezistente si in acelasi timp foarte utile.

De ce sunt atat de importante aceste rafturi pentru prezentarea marfii?

Deoarece iti permit sa expui marfa in cele mai bune conditii. Marfa este prezentata in detaliu si este depozitata in conditii de maxima siguranta. Aceste rafturi pentru prezentarea marfii sunt rezistente si sunt gandite sub forma de cosuri. Astfel produsele stau corect si nu cad din raft. Cosurile sunt spatioase prin urmare se pot depozita si produse voluminoase sau inalte. Dimensiunile pentru fiecare tip de raft sunt stabilite de catre client. In general compania recomanda rafturi ce au o inaltime de 65 mm sau 330 mm. Ca si adancime rafturile pot avea 340 mm sau 450 mm.

Kwesto te intampina cu oferte promotionale de fiecare data. Compania recomanda magazinul online Kwesto.ro de unde poti sa comanzi foarte usor produsele dorite. Preturile sunt afisate pentru fiecare produs in parte. In plus gasesti specificatii si informatii suplimentare pentru toate produsele. Pentru comenzi telefonice poti suna la numarul de telefon 0250.702.160, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-17:00. Alege rafturi pentru prezentarea marfii, produse distribuite de Kwesto.