Rafturi metalice INGECO

rafturi metalice

Atunci cand vine vorba despre spatii de depozitare, cea mai practica solutie este organizarea obiectelor pe rafturi metalice. Marele avantaj al acestora in dauna mobilierului clasic, de lemn, este ca acestea sunt mult mai rezistente si pot sustine obiecte cu o greutate mare.

Indiferent daca aveti nevoie sa compartimentati un spatiu foarte mare (de exemplu un depozit) sau pur si simplu doriti sa reamenajati o camera, alegerea unor rafturi metalice se va dovedi cu siguranta a fi solutia potrivita. Pe langa functionalitate si rezistenta, acestea pot contribui chiar si la imbunatatirea aspectului incaperii in care sunt amplasate, deoarece metalul castiga din ce in ce mai mult teren in lupta cu lemnul in ceea ce priveste tendintele in materie de design.

Rafturi metalice pentru obiecte usoare

Optiunile in materie de rafturi metalice sunt numeroase, acoperind o paleta larga de necesitati, in functie de scopul intrebuintarii acestora si mai ales de greutatea pe care vor trebui sa o sustina.

Asadar, pentru a organiza un numar mare de obiecte care nu cantaresc mult, rafturile LB6 se pot dovedi cea mai inspirata solutie. Mobilierul poate fi configurat in functie de dorinta clientului, tinand cont totodata si de dimensiunile spatiului in care va fi asezat.

Desigur, puteti alege si dintr-o serie de rafturi sau biblioteci metalice de dimensiuni standard. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori, pentru ca integrarea acestora in cadrul unui anumit decor sau stil arhitectural sa nu reprezinte o problema.

Rafturi metalice pentru obiecte grele si foarte grele

In schimb, in cazul obiectelor cu o greutate considerabila, o optiune cat se poate de buna este alegerea unor rafturi Cantilever. Extrem de rezistente, aceste rafturi metallice constituie o solutie excelenta de depozitare.

Una dintre cele mai mari provocari este alegerea unui sistem de organizare a obiectelor de forma unui cilindru, cu atat mai mult a celor care au si dimensiuni mari. Gratie sistemului Coils Block, insa, acestea vor putea fi depozitate de acum inainte fara probleme.

Desigur, acestea nu sunt singurele tipuri de rafturi metalice pe care le INGECO le pune la dispozitia clientilor. Practic, solutiile oferite sunt la fel de numeroase ca necesitatile acestora. In functie de ceea ce aveti nevoie, veti fi indrumat sa alegeti solutia ideala dintr-o gama larga de posibilitati. Indiferent daca cea mai buna varianta se va dovedi a fi un raft LB6, Cantilever, Coils Block, portpalet, monomontant, compactabil/mobil sau rastel, echipa INGECO va asigura cel mai inalt standard de calitate.

INGECO: peste 15 ani de experienta in materie de rafturi metalice

Experienta dobandita de membrii echipei INGECO in decursul anilor este o certitudine a calitatii produselor, ceea ce a atras si continua sa atraga clienti importanti. Nu este un secret faptul ca satisfactia clientului este cu atat mai mare cu cat aceasta calitate ireprosabila este dublata si de un pret cat se poate de competitiv. Astfel, INGECO ofera solutii complete pentru clientii sai: indiferent ce tip de rafturi metalice preferati, acestea vor fi proiectate si montate in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.