Racordare la instalatia de gaze, doar prin Abdon Gaz Term!

racordare la instalatia de gaze naturaleCauti un furnizor de servicii racordare la instalatia de gaze naturale? Vrei sa ai garantia unor servicii sigure, rapide si complete, la preturi avantajoase? Solutia o gasesti la Abdon Gaz Term, companie din Ploiesti specializata in domeniul instalatiilor de gaze naturale. Avand un personal calificat, cu vasta experienta in lucrarile de racordare la instalatia de gaze naturale, Abdon Gaz Term este autorizata A.N.R.E pentru interventiile de acest gen.

In lucrarile de racordare la instalatia de gaze naturale, compania noastra iti pune la dispozitie nu doar profesionalismul echipei, ci si solutii adaptate necesitatilor existente, efectuate intr-un timp record si bine organizat. Dispunem de resursele necesare unei racordari in conformitate cu legislatia: echipe specializate, experienta din domeniu si nu in ultimul rand, aparate profesionale.

De ce sa alegi metode improvizate cand poti foarte simplu sa alegi servicii profesionale de racordare la instalatia de gaze naturale? Alege siguranta, alege Abdon Gaz Term!

Racordare la instalatia de gaze naturale – Siguranta si confort!

Etapa de racordare la instalatia de gaze naturale implica numerosi pasi si documentatii elaborate. Odata primit avizul pentru bransament, trebuie sa mizezi pe serviciile unei companii care sa efectueze o racordare corecta, in parametrii impusi.

Racordarea la instalatia de gaze naturale ii priveste atat pe cei care doresc extinderea instalatiilor deja existente (dezvolarea unui distribuitor existent, dezvolarea activitatii unui producator prin racordarea de noi capacitati de productie si/sau dezvoltarea celor existente, etc.), cat si pe cei care executa modificarea unor elemente de natura tehnica a instalatiilor (separarea unor consumatori racordati initial prin instalatie de racordare unica, preluarea obiectivului prin cumparare, concesionare, inchiriere, divizare, etc.).

Ce presupune racordarea la instalatia de gaze naturale

– depunerea de catre solicitant/utilizator a cererii de racordare;

– incheierea contractului de racordare cu distribuitorul de gaze (daca pe strada nu exista conducte de gaze naturale, distribuitorul de gaze naturale va face un studiu de fezabilitate la solicitarea primita);

– achitarea tarifului de racordare;

– proiectarea si executarea instalatiei de racordare care poate fi executata fie de distribuitor, fie de un agent economic autorizat A.N.R.E (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei);

– punerea in functiune a instalatiei de racordare doar de catre persoanele abilitate.

Daca partea de avize este dependenta de fiecare distribuitor in parte, etapa de proiectare/executare si punere in functiune a instalatiei de gaz tine de responsabilitatea fiecarui client.  Astfel, cei care doresc sa aiba certitudinea unor instalatii sigure, lipsite de eventuale defectiuni, scurgeri de gaze, avarii, etc, este obligatoriu sa apeleze la firme specializate in racordare la instalatia de gaze naturale.

Firma aleasa se va ocupa de intocmirea documentatiei necesare, va aviza proiectul la distribuitorul de gaze naturale si va receptiona impreuna cu reprezentantul distribuitorului de gaze naturale, lucrarile executate.

Abdon Gaz Term – Experienta in racordare la instalatia de gaze naturale

Abdon Gaz Term iti sta la dispozitie pentru lucrari de racordare la instalatia de gaze naturale. Serviciile noastre presupun atat intocmire de documentatii, cat si proiectare/executare/punere in functiune instalatii de gaze naturale. Si pentru ca dorim sa oferim solutii complete in domeniu, Abdon Gaz Term iti ofera servicii de consiliere, precum si verificari periodice la 2 ani si revizii la 10 ani.

Pentru racordare la instalatia de gaze naturale la preturi competitive, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!