QRest sau cum sa-ti eficientizezi afacerea

QRest sau cum sa-ti eficientizezi afacereaTe-ai saturat sa primesti zi de zi plangeri din cauza incompetentei chelnerilor care lucreaza in restaurantul tau? Este drept ca domeniul este unul extrem de dificil, insa clientii trebuie tratati cu manusi, asta daca doresti sa ai succes in acest domeniu. Iar succesul este sinonim cu aplicatia QRest de la Aqua Development!

Despre QRest si timpul prea mare de asteptare

Colindand internetul, cu siguranta, ai dat si peste o imagine amuzanta care se poate descrie in cateva cuvinte astfel: niste clienti nemultumiti ca au asteptat prea mult fara ca nici un chelner sa-i bage in seama au scris pe masa, cu ketchup si mustar, urmatorul mesaj “We waited 30 min, no service”, care s-ar traduce “Am asteptat 30 de minute, nu am fost serviti”.

Desigur, imaginea a starnit amuzamentul pe toate retelele de socializare si toata lumea a simpatizat cu cei nemultumiti, insa daca te aflai tu in locul lor probabil ca erai foc si para.
Din pacate, in multe restaurante sau localuri asteptarea este mult prea mare – poate din cauza volumului foarte mare de munca sau poate din pricina unui chelner fara chef – asa incat, daca esti patron si nu intelegei de ce nu ai vanzare, ar trebui sa iei in considerare si acest aspect.

Daca te intrebi ce ai de facut in aceste conditii, iti spunem noi. Fa rost de o aplicatie de tipul QRest, iar serviciile restaurantului tau se vor imbunatati simtitor si vei avea mult mai multi clienti multumiti, ceea ce se va reflecta si asupra profitului.

Ce este aplicatia QRest?

 

Calitatile unui chelner bun se traduc prin viteza, gratie si atentie. Acestea sunt cele 3 calitati ale unui renumit chelner din Tokio, capitala Japoniei, care lucreaza de mai multi ani la Chateau Restaurant Joel Robuchon. Pe numele lui, Shin Miyazaki, a fost desemnat cel mai bun chelner din lume.

Este drept ca nu toti patronii au norocul de a avea in serviciul lor un Shin Miyazaki, insa pot sa beneficieze de avantajele aplicatiei denumite QRest. Ce este aceasta aplicatie?

QRest a fost special creata pentru restaurante sau pentru diverse localuri precum cafenele, ceainarii, pizzerii sau hoteluri, cu scopul de a-i ajuta sa-si eficientizeze afacerea. Cu ajutorul acestei aplicatii, clientii nu mai trebuie sa astepte zeci de minute pentru ca un chelner sa-i bage in seama, ci au parte de un meniu digital, vizibil direct de pe telefonul mobil de tip Android sau Iphone, iar comanda o pot plasa tot de pe telefon.

Tu, ca si patron, nu mai esti nevoit sa angajezi atat de multi chelneri, ceea ce se va simti si la bani. In plus, meniul digital se poate reactualiza mult mai usor si-ti ofera posibilitatea de a oferi sugestii clientilor cu privire la vinuri sau la desertul potrivit pentru meniul ales.

Cine ma ajuta cu o aplicatie de tip QRest?

 

Daca aplicatia QRest te tenteaza, afla ca o poti achizitiona de la Aqua Development din Bucuresti. Aceasta companie iti poate oferi pe langa QRest si multime de alte softuri QRest sau cum sa-ti eficientizezi afacerea1dezvoltate special pentru toate agentiile de turism din Romania.

Pentru a avea parte de clienti multumiti, nu ezita sa apelezi si tu la Aqua Development si QRest!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege QRest de la Aqua Development. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Aqua Development? Pentru detalii, suna la numarul 0722-414.444 sau trimite un e-mail pe adresa office@acqua.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.