Puteti alege dintre biciclete electrice si la noi in tara? Cu siguranta!

biciclete electrice

Desi inca nu sunt foarte bine cunoscute de catre toata lumea, sa stiti ca bicicletele electrice devin si la noi in tara tot mai populare. Nici nu e de mirare, daca ne gandim cate avantaje aduc acestea.In primul rand, prin utilizarea unei biciclete electrice se va ajunge la un stil de viata mai sanatos, cu siguranta. Veti face mai multa miscare daca va achizitionati o astfel de bicicleta, ceea ce inseamna un plus de sanatate. Poate va intrebati ce va aduce in plus o bicicleta electrica fata de una traditionala. Ei bine, un prim raspuns ar fi mototul electric cu care ea este dotata si implicit un plus de comfort.

Asigurarea comfortului in deplasare cu ajutorul unei biciclete electrice

Cu ajutorul unei biciclete electrice va veti deplasa mai comfortabil decat cu o bicicleta traditionala. In primul rand, dat fiind faptul ca aceasta este dotata cu un motot electric, nu trebuie sa pedalati tot timpul. Puteti parcurge astfel distante mari fara sa va epuizati fizic, puteti folosi bicicleta si pentru a merge la munca.

La Pro Velo, un magazin specializat in domeniu cu experienta si orientare spre clienti, veti regasi fel si fel de modele de biciclete electrice. Puteti alege exact ceea ce e mai potrivit pentru dvs., sau puteti sa va consultati cu specialistii in domeniu de aici pentru a face alegerea potrivita: www.provelo.ro.

Cu ajutorul unei biciclete electrice veti evita totodata si blocajele in trafic si aglomeratia. Daca sunteti cu masina de pilda, nu va puteti strecura pentru a evita traficul si riscati sa chiar si intarziati de multe ori la destinatie sau sa fiti nevoiti sa va treziti mult mai devreme pentru a ajunge la timp. Cu ajutorul unei biciclete electrice insa va puteti strcura usor in trafic, ajungand astfel mult mai rapid si mai eficient unde doriti.

O solutie adecvata pentru calatorii pe distante lungi: biciclete electrice

Astfel de biciclete electrice reprezinta o solutie foarte adecvata pentru calatorii pe distante mai lungi. Daca motorul bicicletei dvs. functioneaza de exemplu, nu trebuie sa pedalati. Daca doriti sa mergeti cu viteza mai mare insa, puteti sa si pedalati in acelasi timp. Acumulatorul bicicletei se incarca simplu, cu ajutorul unei prize normale. Astfel va puteti deplasa pe distante mari in fiecare zi fara sa obositi si puteti incarca acumulatorul atunci cand faceti o pauza sau acasa, peste noapte.

Consumul de curent pentru incarcarea acumulatorului va fi unul minim, astfel ca o bicicleta de acest tip va deveni mai ieftina in utilizare chiar si decat mijloacele de transport in comun. Nu trebuie sa platiti nici taxe sau impozite penrtu ea si este si ecologica.

Dupa cum spuneam deci anterior, astfel de biciclete electrice sunt din ce in ce mai populare si la noi in tara, intrucat ele aduc realmente o serie de avantaje atat pentru persoana care le utilizeaza cat si pentru mediul inconjurator. Apelati cu incredere la ProVelo, veti vedea ca o bicicleta va poate schimba stilul de viata in foarte mare masura: www.provelo.ro.