Pungi pentru paine iti pastreaza painea proaspata!

Pungi pentru paine iti pastreaza painea proaspata!“Painea noastra cea de toate zilele” reprezinta un aliment de baza si oamenii din toata lumea o iubesc. De ce? Deoarece este buna, satioasa, este aromata si gustoasa si iti ofera, in acelasi timp, posibilitatea de a alege intre sortimente variate. Chiar daca materia prima difera de la un sortiment de paine la altul – grau, secara, ovaz, porumb sau o combinatie reusita din cat mai multe cereale -, modul de ambalare al painii este identic peste tot si se folosesc pungi pentru paine, pungi speciale care permit ca aceasta sa se mentina proaspata, moale si gustoasa pentru cat mai multe zile.

Pungi pentru paine, ambalajul perfect pentru o paine proaspata!

 

Atunci cand iti desfasori activitatea in industria alimentara sau, mai exact, cand produci paine, trebuie sa gasesti o solutie ingenioasa, un produs, care sa imbine 3 caracteristici tehnice diferite:

1. sa mentina painea proaspata pentru cat mai multe zile;

2. sa-ti permita ambalarea painii in mod individual, practic si igienic;

3. sa permita inscriptionarea ambalajului cu numele firmei, date de contact, ingrediente, data fabricatiei si data expirarii.

Ei bine, pungi pentru paine sunt exact produsul de care ai nevoie, insa nu orice fel de pungi pentru paine, ci pungi speciale, create exact pentru a indeplini urmatoarele 3 conditii: prospetime, ambalare si informare.

Pungi pentru paine de la Seaplast

 

Daca-ti doresti calitate si atunci cand vine vorba despre pungi pentru paine, Seaplast este partenerul potrivit pentru tine. Aceasta companie din Constanta este un mare distribuitor de fel si fel de materiale plastice printre care se afla si pungi pentru paine.

Deoarece Seaplast a inteles ca aceste pungi sunt ideale pentru amabalarea painilor, pentru transportul lor in conditii de maxima igiena, pentru pastrarea prospetimii painii, Seaplast nu a uitat ca aceste pungi au totusi si un rol estetic. Astfel, o punga pentru paine poate fi si ea personalizata, iar oamenii vor capata mai multa incredere in a cumpara un produs ambalat cu grija si multa atentie la detalii care, pana la urma, fac diferenta.

Ce fel de pungi pentru paine iti propune Seaplast? Compania iti ofera o varietate impresinanta din mai multe puncte de vedere:

– poti opta pentru dimensiuni diferite pungi pentru paine: 20 x 40 cm, 23 x 45 cm sau 25 X 50, insa nu uita ca oricand Seaplast iti realizeaza si dimensiuni la cerere, in functie de necesitatile tale;

– materialele din care sunt confectionate pungi pentru paine de la Seaplast pot fi rigide sau moi, dupa preferinta;

– la baza pungilor poate sta BOPP – celofanul sau polipropilena biorientata – sau poti alege alte materiale.

Pungile pentru paine comercializate de catre Seaplast sunt avizate de catre toate organele abilitate, respectand intocmai toate normativele legislative din acest domeniu de activitate. Pungi pentru paine iti pastreaza painea proaspata!1Pungi pentru paine de la Seaplast sunt foarte rezistente la rupere, sunt transparente, pentru a se vedea produsul din interior, si au o elongatie optima. Desigur, pungile pot fi imprimate grafic pentru o personalizare 100% a afacerii tale.

Care sunt preturile practicate de catre Seaplast pentru pungi pentru paine? Cu siguranta aceste preturi te vor avantaja, cu atat mai mult daca vei cumpara pungi pentru paine in cantitati mari.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege pungi pentru paine de la Seaplast. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Seaplast? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0734-822.336 sau trimite un e-mail pe adresa office@seaplast.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.