Puieti zmeura – Strong Berry furnizeaza material pentru plantatii

puieti zmeura

Ti-ar placea sa comercializezi dulceata traditionala, veritabila? Te pricepi la bucatarie, dar materia prima o iei de prin supermarketuri? Ca sa faci ceva intr-adevar sanatos si autentic, ai nevoie inclusiv de materie prima din gospodaria ta. Planteaza puieti zmeura in gradina si vei avea din ce pregati dulceata atat pentru familie, cat si pentru mini afacerea pe care o administrezi! Ii gasesti in oferta Strong Berry.

Puieti zmeura la tine in gradina si livada

Ca sa obtii cea mai buna dulceata, ai nevoie de fructe recoltate din surse sigure. Ce poate fi mai bun decat sa le ai chiar la tine in livada sau gradina? Pentru aceasta comanda puieti zmeura din oferta Strong Berry. Cine doreste, poate cumpara din cinci tipuri, si anume: The Lathan, Rubin, Remontant, Cytria si Cayuga. Acestia din urma, spre exemplu, se recomanda sa fie plantati in zonele de deal. In plus, pot fi pusi in pamant si in alte tari, intrucat sunt aclimatizati, asadar rezista la inghet. Mai mult, daca sunt ingrijiti cum trebuie, produc zmeura atat vara, cat si toamna tarziu.

Daca alegi, in schimb, puieti zmeura The Lathan, obtii o cultura si mai intensa. La fel ca si soiul anterior, rezista la inghet, fiind aclimatizati, dar si la daunatori. Nu au nevoie de o ingrijire speciala.

Pentru a avea zmeura tot timpul anului, firma Strong Berry iti recomanda sa cumperi si sa plantezi puieti zmeura Remontant. Pretul lor e putin mai mare, dar compenseaza prin faptul ca sunt aclimatizati, produc fructe mereu si rezista foarte bine la transport. Intrucat e un soi imbogatit cu ingrasamant natural, exista posibilitatea sa ajunga chiar si la 2 metri inaltime.

Comanda puieti zmeura din oferta Strong Berry! Odata cu ei vei primi si documentele lor de provenienta, precum si pasaportul fito-sanitar.

Puieti zmeura – Comanda de la Strong Berry

De ce sa alegi puieti zmeura tocmai de la Strong Berry? In primul rand, intrucat stii ca provin dintr-o sursa sigura, primind pentru ei actele necesare. Prin acestea se atesta faptul ca Strong Berry are autorizatie atat pentru producerea, cat si pentru distribuirea de butasi.

In al doilea rand, intrucat preturile sunt competitive. La costuri accesibile poti cumpara puieti pentru toata livada sau gradina.

In al treilea rand, in oferta se gasesc doar soiuri bune, care iti asigura recolte bogate, si nu o singura data pe an.

Strong Berry – Furnizor de puieti zmeura

Cei mai buni puieti zmeura ii poti cumpara de la Strong Berry, o societate cu sediul in Dambovita. Obiectul principal de activitate al acesteia consta in producerea si comercializarea de material saditor, necesar pentru recolte bogate de fructe de padure. In oferta gasesti: puieti zmeura, puieti mure (fara spini – Thorfree) si puieti coacaze (rosii si negre).

Suna la unul din numerele de telefon de mai jos si vei beneficia de asistenta gratuita privind comandarea de puieti zmeura si nu numai. Garantat vei avea cea mai bogata recolta. Societatea Strong Berry este furnizor de incredere!

Date de contact

Adresa: Targoviste, str. Boerescu Zaharia

Telefon: 0724.409.668, 0724.158.633