Pui gaina de o zi de la Agricola Ulmeni

Pui gaina de o zi de la Agricola UlmeniPui gaina de o zi gasesti intotdeauna la Agricola Ulmeni, o ferma de pui care s-a infiintat acum mai bine de 10 ani, in judetul Buzau. Principalul obiect de activitate al acestei ferme este cresterea si exploatarea puilor de gaina, in special, dar si a celor de curca, rata si bibilica. Pe langa toate aceste pasari, Agricola Ulmeni iti pune la dispozitie si nutret combinat, astfel incat sa poti creste cat mai sanatos puii cumparati.

Ce sunt pui gaina de o zi?

 

Puii de gaina de o zi sunt acei pui care au eclozat de maxim 24 de ore. Ei sunt micuti si fragili si necesita o atentie speciala, cel putin in primele zile de viata.

Fie ca-i doresti pentru gospodaria proprie, pentru oua sau carne, fie ca ai in plan sa pui bazele unei ferme specializata in acest sector, Agricola Ulmeni iti poate oferi tot timpul anului pui de gaina de o zi, pe care sa-i cresti tu si sa ai parte de satisfactia dezvoltarii propriei afaceri.

Pe langa faptul ca preturile sunt avantajoase, Agricola Ulmeni are o echipa de specialisti, care-ti ofera sfaturi pretioase de fiecare data cand ai nevoie, atat despre ingrijirea puilor de gaina de o zi, cat si despre alimentatie si medicamentatie, in functie de specia pe care ai ales-o.

Cum ingrijesti pui gaina de o zi?

 

In primul rand, puii de gaina de o zi trebuie tinuti intr-un container special, care sa le ofere suficient spatiu pentru miscare. De asemenea, foarte importanta este si o lampa cu infrarosu de 250 W. De ce? Deoarece puii de o zi au nevoie de caldura pentru a se dezvolta normal si pentru a trai. Nu uita si de asternut, cel mai bun fiind talajul de pin. Evita pe cat posibil paiele si fanul.

Cumpara-ti si un termometru deoarece in primele saptamani de viata puii de gaina trebuie tinuti la o temperatura incepand cu 35 de grade Celsius. Aceasta trebuie scazuta cu cate 3 grade in fiecare saptamana. Dupa ce puilor le-au crescut pene, dureaza aproximativ 6 saptamani, ii poti scoate afara din container.

Pentru apa si hrana alege un sistem special, cu gauri, astfel incat puii se vor hrani singuri si nu vor imprastia mancarea prin tot containerul. Cat timp puii sunt nou-nascuti trebuie sa le cumperi hrana speciala. Agricola Ulmeni iti va face recomandarile necesare in acest sens.

Puii de gaina de o zi au nevoie si de suplimente de hrana, deoarece sunt fragili si au nevoie de un stimulent. De asemenea, diatomitul de ferma este indicat sa-l picuri in apa pentru a tine la distanta parazitii.

Sanatate pui gaina de o zi

 

Sanatatea puilor de gaina de o zi poate fi pusa in pericol cat sunt mici, adica in primele zile de viata. De ce? Deoarece sunt fragili, iar daca hrana si depozitarea nu sunt Pui gaina de o zi de la Agricola Ulmeni1corespunzatoare atunci ei pot muri foarte usor.

Exista si o multime de boli care ii pot afecta si tocmai de aceea trebuie sa tii in permanenta legatura cu un veterinar care-ti va oferi substate solubile sau injectii pentru ca puii de gaina sa nu se imbolnaveasca.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pui gaina de o zi de la Agricola Ulmeni. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Agricola Ulmeni? Pentru detalii, suna la numarul 0722-160.523.

Articol oferit de zoom-biz.ro.