Protejeaza-ti culturile de daunatori cu atomizoare de la AgroMall

8fff81a56b13f4f4542f70bf2bb4cabcPentru unii oameni munca in agricultura este o afacere. Ei au multe suprafete cultivate cu pomi fructiferi, legume, vita de vie sau cereale. Altii au o mica gradina pe care o cultiva in asa fel incat sa obtina legume si fructe gustoase pentru familial lor. In ambele cazuri e nevoie de o buna cunoastere a lucrarilor de care are nevoie pamantul pentru ca roadele lui sa fie bogate.

Dar cunostintele de specialitate nu sunt de ajuns: pentru ca productia agricola sa fie una bogata sunt necesare si echipamentele performante care sa gasesc in acest moment pe piata. Acestea eficientizeaza munca si imbunatatesc productia. Pe langa echipamente avem nevoie si ingrasaminte si, bineinteles, de pasiune.

Am spune ca elementele enumerate mai sus sunt de ajuns pentru ca activitatea in domeniul agriculturii sa ne aduca multe satisfactii. Nu trebuie sa uitam totusi si in acest domeniu avem si “dusmani”. E vorba de daunatorii de care trebuie sa ne ferim prin pulverizarea unor substante destinate inlaturarii lor. Lupta impotriva daunatorilor poate sa fie de durata, asa ca avem nevoie de un aliat de nadejde, adica de echipamente speciale numite atomizoare.

Ce inseamna atomizoare?

Cand vorbim despre atomizoare in agricultura ne referim la echiamentele cu ajutorul carora de pulverizeaza in cadrul culturilor de orice fel substantele care lupta impotriva daunatorilor. Magazinul online AgroMall.ro va propune atomizoare de buna calitate, variate ca model si ca pret, cu ajutorul carora sa tineti daunatorii departe sis a va protejati culturile.

Compania Recold Tools, specializata in comercializarea de utilaje agricole si utilaje de constructii, administreaza patru magazine online, AgroMall.ro fiind unul dintre ele. Echipamentele pe care le puteti comanda online apartin unor producatori apreciati. Cativa dintre ei sunt Kipor, ProGarden, Masalta, Cabel, Bosch, Texas, ProWeld si Stager.

Pentru fiecare dintre produsele disponibile in cadrul magazinului AgroMall.ro se ofera garantie si reparatii gratuite in cazul aparitiei defectiunilor. Specialistii companiei va ofera consiliere gratuita in vederea alegerii celor mai potrivite atomizoare in functie de marimea terenului cultivat si de tipul culturii.

AgroMall.ro nu comercializeaza doar atomizoare, ci si alte produse: motocultoare, aparate de sudura, compresoare, despicatoare de busteni, despicatoare centrifugale, freze de zapada, generatoare de curent, hidrofoare, masini de tuns iarba, masini de spalat cu presiune, motocoase, drujbe, drujbe, pompe submersibile, radiatoare, aeroterme, masini de carotat, discuri diamantate, tractoare, tunuri de aer cald, vermorele, prese pentru struguri si altele.

Tipuri de atomizoare

La AgroMall.ro gasiti doua tipuri de atomizoare: atomizoare portabile sau atomizoare cu roti. Cele cu roti au dimensiuni mai mari si sunt mai robuste. Specialistii companiei va pot ajuta sa faceti alegerea potrivita in functie de buget si de necesitati.

Atomizoarele pot fi folosite pentru pulverizarea unor substante lichide sau solide pentru protejarea podgoriilor, a livezilor si a culturilor de camp. Sunt echipamente care asigura o pulverizare uniforma a solutiilor. In acest fel dumneavoastra aveti garantia faptului ca tratamentul impotriva daunatorilor la care va supuneti culturile este aplicat corect.

Atomizoarele portabile au in general motor in doi timpi. Cele cu roti au motoare mai puternice.