Protejeaza-ti cultura cu erbicide Agro-mag!

erbicideIntreaga gama de produse provenite din activitatile agricole desfasurate in tara noastra este unul dintre motivele pentru care noi, romanii, reusim sa ducem un trai linistit, mai ales cand vine vorba de resursele alimentare. Fara agricultura si produsele obtinute din acest domeniu, am avea de suferit atat din cauza lipsei hranei, cat si din cauza incetarii raporturilor cu celelalte tari (activitatile de comert international). Pentru a ne asigura ca ne mentinem la acelasi nivel ca si pana acum atunci cand vine vorba de culturile agricole, este foarte important sa utilizam o serie de substante care sa asigure sanatatea produselor obtinute. In cazul in care ai nevoie de erbicide pentru a combate plantele daunatoare ce iti afecteaza cultura, iti recomandam sa arunci o privire peste produsele comercializate de Agro-mag.

De ce este important sa utilizezi erbicide, indiferent de tipul produselor pe care le cultivi?

Erbicidele sunt inca privite de anumite persoane ca fiind substante toxice insa, aceasta conceptie poate avea ca urmari obtinerea unei recolte sarace sau chiar distrugerea acesteia. Buruienile daunatoare pot avea un impact mult mai puternic asupra culturii tale decat ti-ai putea imagina; dezavantajul este ca, in special in cazul culturilor mari, nu ai posibilitatea de a scapa de plantele daunatoare de unul singur. Erbicidele te ajuta sa elimini plantele daunatoare, dar si sa previi aparitia acestora; astfel, te poti asigura ca vei obtine o cultura sanatoasa si bogata.

Tipuri de erbicide oferite de Agro-mag

Erbicidele comercializate de Agro-mag sunt autorizate de catre organele abilitate, fiind exrem de eficiente in inlaturarea buruienilor monocotiledonate anuale, dar si perene. Cum functioneaza erbicidele? Ei bine, odata aplicate, acestea vor fi absorbite prin radacinile si frunzele buruienilor si, in doar cateva zile, vei observa cum plantele daunatoare se opresc din procesul de crestere si incep sa se descompuna. Printre tipurile de erbicide disponibile in oferta Agro-mag, amintim:

–         Erbicide pentru arbusti fructiferi – ideali pentru o gama vasta de arbusti fructiferi, cum ar fi: zmeur, coacaz, mur sau afin;

–         Erbicide pentru grau – produse de Helmstar, aceste produse sunt disponibile in plicuri de cate 20 de kilograme. Acest tip de erbicide este extrem de eficient impotriva scaietilor, mustarului salbatic, a palamidei etc. Se recomanda aplicarea la temperaturi de peste 5 grade Celsius, pana in momentul aparitiei frunzei stindard;

–         Erbicide pentru sfecla de zahar – acest tip de erbicide are in compozitia sa 3 substante active si este produs de Betanal Expert. Se recomanda aplicarea a 3 tratamente pe parcursul unui sezon. Erbicidul poate fi utilizat atat pentru sfecla de zahar, cat si pentru rapita, porumb, ceapa, sau vita de vie;

–         Erbicide pentru porumb – erbicide ce pot fi aplicate atat direct pe sol, cat si direct pe plante, dupa rasarirea porumbului;

–         Erbicide floarea soarelui – erbicid marca DuPont, acest produs are o actiune imediata, oprind cresterea buruienilor dupa doar cateva ore!

–         Erbicide legume – protejeaza-ti cultura de mazare, cartofi, fasole, varza, ardei sau castraveti utilizand erbicide usor de aplicat, extrem de eficiente in combaterea buruienilor monocotiledonate, dicotiledonate, dar si a ierburilor graminee si a celor cu frunza lata.

Alege erbicide Agro-mag! Pentru a obtine mai multe informatii, te asteptam sa vizitezi platforma web a companiei: www.agro-mag.ro!