Protejeaza-ti casa si bunurile cu sisteme antiincendiu de la Vector Systems

sisteme antiincendiuPutine lucruri sunt la fel de inspaimantatoare ca incendiile. Flacarile pot sa distruga intr-un timp foarte scurt bunuri si chiar sa inghita vieti omenesti. Din pacate, nu putem fi sti niciodata cand poate izbucni un incendiu si nici cat de mari pot fi pagubele. Cu cat constientizam mai repede ca flacarile au cuprins o cladire, cu atat avem mai multe sanse sa diminuam pagubele. Ce ce facem insa daca e vorba de o constructie foarte mare, cu multe etaje? Pana sa realizam ce se intampla flacarile pot distruge o portiune a acelei constructii. In schimb, daca in acel loc exista un sistem antiincendiu bine pus la punct, vom fi avertizati inca de la izbucnirea focului. Asta inseamna ca incendiul va putea fi oprit repede si pagubele vor fi aproape inexistente.

Focul distruge tot ce ii iese in cale: locuinte, cladiri de birouri, institutii, marfuri. In cazurile cele mai grave pune in pericol vietile oamenilor. Obligatia morala a oricarei persoane care administreaza o cladire este sa se asigure ca aceasta beneficiaza de un sistem antiincendiu performant. Tehnica actuala face ca flacara sa poata fi identificata din primele momente. Daca nu ati luat inca nici o masura pentru protejarea bunurilor dumneavoastra, e timpul sa luati legatura cu societatea Vector Systems. E o companie care proiecteaza, instaleaza si repara sisteme antiincendiu, sisteme de alarma, de supraveghere, de securitate si de control al accesului.

Cum functioneaza un sistem antiincendiu?

Un sistem antiincendiu cuprinde dispozitive pentru detectarea caldurii si a fumului si sirene luminoase si acustice. Asta inseamna ca puteti fi avertizat din primele clipe in care apare o flacara suspecta, fie ca va aflati in cladirea afectata, fie ca va aflati in apropiere.

Extrem de importanta este proiectarea sistemului antiincendiu in asa fel incat sa fie identificata orice flacara din orice colt indepartat al casei. Proiectarea poate fi facuta doar de catre profesionisti. Un sistem antiincendiu nu poate functiona foarte bine decat atunci cand proiectarea lui a fost facuta conform normelor in vigoare. Compania Vector Systems instaleaza dispozitive care detecteaza cresterile de temperatura generate de foc. Exista si echipamente care identifica fumul, iar alarmele vizuale si sonore anunta chiar si vecinii ca ceva nu e in regula. Asta insemna ca locuinta respectiva este protejata si atunci cand nu sunteti acasa.

Ori de cate ori aveti nevoie de un montaj al unui sistem antiincendiu in Bucuresti sau in Ramnicu Valcea, cele doua orase in care compania isi desfasoara activitatea, o echipa specializata va sta la dispozitie. Sistemele antiincendiu se monteaza diferit in functie de marimea si structura cladirii, iar reprezentantii Vector System va pot oferi cea mai buna solutie. Munca lor presupune multa responsabilitate, tocmai de aceea compania a obtinut o licenta de functionare de la Inspectoratul General al Politiei Romane si certificate de atestare de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Dispozitivele folosite de companie provin de la firme renumite din domeniu: Bentel, Paradox, Commax, BFT si altii. Principalul furnizor este reprezentantul in Romania al diviziei de securitate de la General Electric, cunoscut de toata lumea sub numele Aritech.