Protejeaza-ti ambarcatiunea cu vopsea PVC de la Nautica Shop!

vopsea PVC

Achizitionarea  unei ambarcatiuni nu este accesibila oricui, de aceea este nevoie de produse profesionale si parteneri de incredere pentru ca aceasta sa fie intretinuta in mod corespunzator. In mod contrar, actiunea apei si a vietii marine va duce la deteriorarea acesteia si in scurt timp vor aparea probleme si costuri suplimentare. Cea mai simpla solutie este sa respectati toate conditiile de intretinere si ambarcatiunea va rezista fara probmele mult timp!

Cine te ajuta sa-ti protejezi ambarcatiunea de rugina si alte pericole? Nautica Shop este cea mai buna solutie in ceea ce priveste produsele destinate protejarii ambarcatiunilor. Aici puteti gasi vopsea PVC pentru resigilarea si reconditionarea ambarcatiunilor pneumatice, dar si alte produse precum: vopsea antivegetativa cizma motor, vopsea hypalon, grund vopsea antivegetativa, vopsea barca, spray-uri vopsea motor si multe alte produse din aceasta categorie.

Pe langa acestea, mai puteti comanda si accesorii sau componente pentru barci, precum: filtre ulei, rezervor barca, pompa de santina, sonare, GPS-uri, veste si colaci der salvare, dar si multe alte accesorii nautice de foarte buna calitate. Prin urmare, orice problema ati avea cu ambarcatiunea dumenavoastra, Nautica Shop este mereu alaturi de dumenavoastra cu cele mai bune solutii tehnice si de intretinere.

De ce sa alegi vopsea PVC?

Ei bine, aceasta vopsea este special creata pentru barcile din Hypalon si PVC si ajuta la reconditionarea si protejarea ambarcatiunilor. Este o vopsea flexibila , nu crapa si nu se exfoliaza, astfel ca suprafata exterioara a ambarcatiunii va fi protejata 100%. Poate fi aplicata cu pensula si se usuca foarte repede, iar pentru cel de-al doilea strat trebuie asteptat aproximativ 20 de minute. Prin urmare, produsul este realizat astfel incat protectia barcii sa fie gata in cel mult 24 de ore.

Doriti o anumita culoare? Nu va faceti griji! Aceasta vopsea PVC este disponibila in cutii de 500 de ml si poate fi de culoare neagra, albastra, portocalie, alba, gri , rosu etc. Desigur, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu utilizarea produsului, intrucat acesta este insotit de instructiuni de utilizare care va ajuta sa respectati toti pasii necesari.

Compozitia vopselei si stratul care ramane dupa ce aceasta se usuca nu permite microorganismelor sa se lipeasca de barca. De asemenea, atunci cand doriti sa o curatati, veti avea surpriza unui proces de curatare mai rapid si mai eficient . Si desigur, nu putem ignora pretul accesibil al acestei vopsele de inalta calitate , care va scuteste de o multime de probleme.

Comanda vopsea PVC  de la Nautica Shop, un magazin de top!

Vreti sa economisiti timp si bani? Ei bine, Nautica Shop va asteapta cu o gama larga de produse destinate ingrijirii ambarcatiunilor de mai multe tipuri, la preturi foarte avantajoase. Printre acestea puteti comanda si vopsea PVC, un produs sigur si rezistent, care va protejeaza ambarcatiunea nu doar de actiunea apei , ci si de actiunea microorganismelor. Pentru detalii suplimentare, accesati  www.nautica-shop.ro!

 

Vopsea PVC  de la Nautica Shop, produsul revolutionar care prelungeste viata ambarcatiunilor!