Protejeaza-te De Soare, Ploaie si Caldura cu Copertine Retractabile Balcon de la Confort System

copertina-retratabila-25Esti unul dintre norocosii care au balcon deschis? Atunci te poti bucura in voie de putin aer curat si soare chiar daca stai la bloc. De ce sa il inchizi cand poti sa optezi pentru copertine retractabile balcon de la Confort System. Aceasta este solutia ideala daca doresti sa faci putina umbra in balcon pe timp de vara sau sa il protejezi de ploi. Vei avea o mica terasa unde sa te relaxezi in mijlocul orasului.

Poti avea umbra si confort intr-o zi calduroasa de vara chiar in balconul apartamentului tau, cu o copertina retractabila. Pentru familiile preocupate de beneficiile unei temperaturi optime, copertinele retractabile balcon sunt ideale, acestea inlocuind partial sau chiar eliminand necesitatea utilizarii aerului conditionat, foarte periculos, mai ales pentru copii. Utilizarea copertinelor vor inlatatura necesitatea folosirii protectiilor solare, creme, sepci, palarii astfel diminuandu-se riscul insolatiilor.

Panza copertinelor este prevazuta cu un filtru ce protejeaza improtriva razelor solare, avand o rezistenta mare impotriva decolorarii. Foarte fiabile, copertinele retractabile prezinta o durata de fuctionare indelungata si creeaza un spatiu umbrit cu dimensiuni usor adaptabile nevoilor fiecaruia. Copertinele sunt foarte usor de manevrat, putand fi dotate cu telecomanda, senzori de soare sau vant. Copertinele pot fi personalizate in functie de dimensiunile balconului si a preferintelor clientului.

De ce sa alegi copertine retractabile balcon de la Confort System?

Copertinele retractabile sunt fabricate de Floros Group din Grecia si Tempotest din Italia, doua dintre cele mai renumite firme din lume. Copertinele vin cu o garantie de 5 ani si se pot monta chiar si senzori de vant, pentru a fi sigur ca nu vor fi distruse in timpul furtunilor.

Copertinele se pot automatiza cu un motor intrerupator si telecomanda. Dimensiunile maxime sunt 3.5 m x 6 m lungime, iar cele minime 1.5 m x 2 m lungime. Orice tip de copertina retractabila poate fi executata in maxim 10 zile lucratoare. Acestea sunt realizate din materiale de calitate, ce rezista la umezeala, caldura puternica, vant si alti factori externi. Desigur, un alt avantaj este faptul ca este retractabila, ceea ce va permite sa o utilizati atunci cand doriti.

Ce alte produse gasesti la Confort System?

  • Copertine retractabile
  • Copertine cu role balcon
  • Copertine btante
  • Copertine verticale
  • Pergole retractabile din aluminiu, falduri sau rulabile
  • Pergole lemn stratificat
  • Marchize
  • Rulori aluminiu
  • Inchideri terase cu plastic transparent, cu rulouri transparente sau cu sticla glisanta

Firma Confort System ofera si reparatii sau lucrari de intretinere pentru copertine, rulouri si toate componentele aferente acestora. In ceea ce priveste preturile pentru copertine retractabile balcon, acestea sunt foarte avantajoase, avand in vedere calitatea lor.

Fiabile, rezistente, eficiente si foarte usor de manipulat, copertinele retractabile sunt solutia ideala pentru a va proteja de caldura si soare. Pentru a descoperi restul ofertelor noastre, precum si preturile pentru copertine retractabile balcon, puteti vizita sediul companiei din Bucuresti sau accesand site-ul confortsystem.ro. De asemenea, nu ezitati sa contactati echipa de specialist Confort System pentru a afla tot ceea ce va intereseaza.