ProTehnicus – Care sunt avantajele automatizarii accesului auto?

automatizari-porti-2Nimic nu poate fi mai relaxant si mai agreabil atunci cand ajungeti acasa obosit de la serviciu decat o poarta care sa vi se deschida la o simpla apasare a unui buton de pe o telecomanda. Daca vreti sa uitati de zilele caniculare, ploioase sau geroase in care, odata ajunsi acasa de la locul de munca, trebuia sa coborati din masina si sa va deschideti singuri usa de la garaj, unica solutie este o firma care sa va ofere o automatizare a accesului dumneavoastra auto. Aparuta pe piata de profil in anul 2002, firma ProTehnicus din Galati si-a propus inca de la inceput sa asigure solutii tehnice integrale in domeniul industrial dar si in cel rezidential, si sa devina un partener de incredere pentru fiecare dintre clienti.

Din gama diversificata de produse pe care Protehnicus vi le ofera, se numara: trapele pentru fum, luminatoarele, cupoletele de iluminat sau ventilatie, sisteme de securitate, automatizari pietonale sau auto. In ceea ce priveste instalatiile de automatizari, acestea reprezinta solutiile simple si deplin functionale care vin sa ofere casei dumneavoastra avantajele comoditatii maxime, dar mai ales cele ale sigurantei desavarsite. Utilizarea telecomenzii pentru deschiderea portilor nu este nici pe departe afisarea unui lux, ci dimpotriva, exercitarea unei necesitati a casei dumneavoastra in absenta careia veti pierde din timpul pretios zilnic alocat altor activitati.

Toate sistemele de automatizari ProTehnicus sunt compatibile intre ele (cele ale portilor, usilor de garaj, barierelor, rulourilor exterioare si chiar ale sistemelor de alarma) astfel veti putea deschide poarta de acces auto si usa de garaj folosind o singura telecomanda. Gestionarea sistemelor de automatizari prin intermediul telecomenzii este gandita pentru a inlatura o multitudine de inconveniente specifice instalatiilor neautomatizate. Puteti actiona deschiderea si inchiderea portilor prin simpla apasare a unui buton si astfel veti castiga timp, puteti evita actiunea ploii sau puteti sa garantati siguranta copiilor ce se joaca in curte.

In afara de automatizarea locuintelor, acest sistem poate fi destinat si uzului industrial. Cele mai multe dintre marile companii sau chiar si firmele mai mici permit accesul autovehiculelor in incinta lor, insa, de cele mai multe ori, singura metoda de securitate aflata la intrare este asigurata de catre agentul de paza. Oricat de competent ar fi, unui agent de paza ii poate fi aproape imposibil sa opreasca un autovehicul in cazurile in care observa neregularitati. Din aceasta cauza, compania ProTehnicus va recomanda instalarea unui sistem de automatizare pentru acces auto.

Solutiile de automatizari porti ProTehnicus sunt sisteme inovatoare care se monteaza pe diferite tipuri de porti, vechi sau noi, pentru a putea fi actionate in mod automat. Astfel dumneavoastra veti avea posibilitatea sa deschideti sau sa inchideti poarta fara nici cel mai mic efort, doar apasand un buton de la telecomanda. Daca dumneavoastra ati optat pentru porti culisante, puteti achizitiona fara grija aceste sisteme.

Avantajele sistemelor de automatizare pentru porti se vor reflecta in primul rand in stilul dumneavoastra de viata, care va deveni unul mult mai comod. Un alt avantaj face referire strict la sistemele de calitate care au o durata foarte mare de viata si sunt foarte rezistente. Indiferent de conditiile meteo, aceste sisteme vor functiona in conditii perfect normale. Produsele ProTehnicus au un sistem pentru deblocarea manuala, dar pot fi deblocate si prin intermediul unei telecomenzi.

Date de contact:

Str. Odobesti, nr. 1 bis, Galati

Telefon: 0236 495 520 | 0721 254 366 | 0748 205 520

Articol oferit de zoom-biz.ro.