Protectia muncii Ploiesti, Nisab Cons-Investeste in siguranta!

Protectia muncii PloiestiDin ignoranta, si de cele mai multe ori din neatentie, accidentele de munca chiar se intampla si sunt dintre cele mai grave. Acestea atrag dupa sine numeroase situatii mai putin placute atat pentru societatea in cauza, cat si pentru personal. Normele legale de protectia muncii adoptate de catre lege trebuie respectate si puse in practica intocmai, in caz contrar vor fi aplicate sanctiuni drastice.

Asadar, singura alternativa pentru a preveni incidentele la locul de munca este externalizarea unor servicii ca Securitate si Sanatate in Munca (SSM), Situatii de Urgenta (SU) si Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI).

Daca esti in cautarea unui expert in protectia muncii Ploiesti, apeleaza la Nisab Cons, companie specializata in oferirea de consultanta si asistenta pentru serviciile mai sus mentionate. Gratie profesionalismului caracteristic, Nisab Cons se bucura de recunostinta Camerei de Comert si Industrie Prahova, situandu-se in primele 5 locuri in domeniul serviciilor de consultanta de acest tip.

Prin serviciul protectia muncii Ploiesti, compania noastra nu se limiteaza doar la intocmirea unor dosare, ci isi aduce considerabil aportul in instruirea corecta a personalului cu privire la riscurile si pericolele care pot sa apara la locul de munca, cautand solutii pentru eliminarea sau evitarea lor. Avand notiuni complete in materie de protectia muncii, angajatorul si angajatii pot avea siguranta deplina la locul de munca!

Protectia muncii Ploiesti, un serviciu obligatoriu! Afla de ce

Statisticile arata ca anual, doar in domeniul constructiilor au loc peste 150 de accidente de munca, soldate nu doar cu vatamari corporale grave, ci si cu decese (in medie, 15 decese pe an). Situatia bolilor profesionale este si ea una alarmanta, cifrele indicand cresteri ingrijoratoare (peste 1000 de cazuri noi declarate, in fiecare an). Intoxicatie cronica si acuta, hipoacuzie, surditate, astm bronsic, varice, fibroza pulmonara, acestea sunt doar cateva din cele mai intalnite diagnostice in cazul bolilor profesionale.

Numarul acestora ar putea fi tinut sub limite normale prin masuri de protectia muncii, serviciile de acest gen fiind si singura alternativa menita sa ofere protectie deplina angajatiilor si firmelor deopotriva. Fie ca este vorba de un santier de constructii, de un atelier de productie, ori de un simplu spatiu comercial, in toate sectoarele muncii sunt esentiale normele privind protectia muncii.

Protectia muncii este o certitudine a faptului ca iti desfasori activitatea intr-un mod corect si legal, atat din punct de vedere al documentelor necesare, cat si al metodelor de preventie si instruire a personalului angajat.

Daca iti desfasori activitatea in judetul Prahova si ai nevoie de servicii protectia muncii Ploiesti, Nisab Cons iti sta la dispozitie cu personal calificat pentru instructaj si consultanta in domeniu.

Nisab Cons – De peste 10 ani, expert in protectia muncii Ploiesti

Fie ca este vorba de protectia muncii Ploiesti, de Securitate si Sanatate in Munca, Situatii de Urgenta, ori de domeniul PSI, Nisab Cons iti ofera accesul la o consiliere optima si un instructaj conform celor mai exigente norme in domeniu. Datorita modului in care ne desfasuram activitatea, noi nu suntem un simplu consultant in materie de protectia muncii Ploiesti, ci un adevarat partener de incredere atat pentru clientii nostri, cat si pentru angajatii acestora.

Serviciile de protectia muncii Ploiesti oferite de Nisab Cons presupun: intocmirea documentatiei necesare, realizarea masurilor de protectie, implementarea si aducerea la cunostinta catre toti angajatii, precum si orice alt aspect legat de protectia muncii.

Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.