Promoveaza-ti imaginea cu productia tipografica – Graphotek Expres!

Brosura FSE - fataIndiferent de produsul sau marca pe care o vinzi, intr-o societate precum cea in care traim azi, daca nu le ambalezi cu o imagine atractiva, care sa trezeasca interesul publicului tinta si nu numai, afacerea ta risca sa ramana izolata si sa dispara. Pe langa imaginea atractiva, un produs are nevoie si de o calitate a materialului pe care aceasta imagine este inserata. Daca vreti sa imbinati aceste doua calitati exceptionale pentru produsul dumneavoastra, atunci e cazul sa apelati la serviciile tipografice ale firmei Graphotek Expres din Tecuci. Aceasta presteaza servicii de productie tipografica la standarde ridicate de calitate. Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice interesate de promovarea imaginii, cat si agentiilor de publicitate.

Prin intermediul productiei tipografice, Graphotek Expres va ofera servicii de imprimare offset in coli, cu format 35 x 50 cm sau 46 x 68 cm, finisare si legatorie. Fiecare document de tipar este verificat inainte de a intra in executie pentru a se asigura ca respecta conditiile necesare unui tipar de calitate. Daca este cazul, firma opereaza modificari cu acordul clientului pentru a elimina neconformitatile, buclele din proces si timpii aferenti.

Din gama acestor tipuri de servicii, puteti beneficia de realizarea unei serii variate de materiale tipografice promotionale, cum ar fi: mape de prezentare, cataloage, brosuri, pliante, flyere, calendare, carti de vizita, ziare, reviste, tipizate personalizate, invitatii de nunta si de botez si multe alte produse asemanatoare. Calitatea acestora se datoreaza utilajelor de imprimare de ultima generatie, a experientei si pregatirii personalului in acest domeniu, dar si a exigentelor patronilor implicati direct in controlul calitatii si managemetul organizatiei, toate aceste aspecte contribuind la obtinerea unor rezultate pe masura asteptarilor. Impreuna cu acestia, sunt stabilite anumite aspecte legate de numarul de exemplare tiparite, dimensiunile ideale, precum si termenele de livrare.

In cazul in care doriti sa va promovati afacerea, produsul, evenimentul sau orice alta actiune, Tipografia Graphotek Expres din Galati realizeaza o gama variata de materiale promotionale cu dimensiunile pe care le doriti. De exemplu, promovarea prin flyere se bazeaza pe imagini si pe un text atragator care poate fi un simplu slogan, titlu sau text, toate gandite intr-o perfecta armonie.

FLYEREDaca vorbim de cataloage si brosuri, prin serviciile Graphotek Expres puteti conferi acestor produse un aspect pretios prin plastifierea lucioasa sau mata, pe una sau ambele fete. In ceea ce priveste legatoria, aceasta se realizeaza prin brosare, capsare, spiralare – modaliati diverse de legare a lucrarilor si o finisare perfecta.

In paralel cu productia tipografica diversificata, Graphotek Expres pune la dispozitia clientilor si servicii de creatie publicitara, prin activitati de branding si naming, crearea de logo-uri, realizarea campaniilor promotionale, a unui design informational, si multe altele. Echipa de experti in marketing de care dispune aceasta firma va sta la dispozitie pentru crearea unei imagini de succes a firmei dumneavoastra.

Firma din Tecuci este un actor principal si pe piata rechizitelor scolare, distribuind o gama diversificata de produse, marca proprie. Aceasta se realizeaza prin intermediul librariilor Graphotek. Si nu in ultimul rand, firma dispune si de Editura Graphotek, care realizeaza tiparirea cartilor de orice gen in cele mai bune conditii.

Date de contact:

Tecuci, jud. Galati

Str. V.Alecsandri, nr.2, bl.R, ap.24

Tel +40.236.812 144

Fax +40.236.812 144

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.