Promoveaza-ti eficient afacerea! Alege casete luminoase Bucuresti de la Dial Design!

casete-luminoase-04Reusita unei afaceri depinde de trei factori a caror importanta nu poate fi clasificata, fiecare avand rolul sau bine determinat in “schema succesului”. Este vorba despre management, calitatea produselor/serviciilor oferite/prestate si modul de promovare. Indeplinirea cumulativa a acestor factori iti va asigura, in mod garantat, prestigiul pe piata pe care activezi.

Specilistii unei agentii de publicitate te vor ajuta sa-ti definesti cat mai bine brandul si sa transmiti elementele de identitate vizuala intr-un mod eficient, punandu-ti la dispozitie diverse mijloace de promovare indoor sau outdoor. Intre acestea se numara si casete luminoase, considerate drept cel mai eficient mijloc de promovare a imaginii si de atragere a atentiei clientilor.

Dial Design, casete luminoase Bucuresti

Pentru casete luminoase Bucuresti apeleaza cu incredere la Dial Design, firma cu o bogata experienta in domeniul printurilor si publicitatii clasice si mobile. Folosind materiale, produse si accesorii de cea mai buna calitate, retehnologizand echipamentele si procesul de creatie si executie in functie de notatile si inovatiile aparute, Dial Design satisface cele mai exigente standarde, oferind produse si servicii cu impact deosebit, la preturi competitive, respectand intotdeauna termenele agreate cu clientul.

Compania executa trei tipuri de casete luminoase:

  • casete luminoase cu fata simpla, montate pe suporti paraleli cu peretele, realizate din profile de PVC sau aliminiu in combinatie cu plexiglas translucent alb
  • casete luminoase cu fata dubla, montate perpendicular pe suportul de sustinere
  • casete luminoase “large format”, de minim 3 metri lungime, utilizate de centrele comerciale in partea frontala

Indiferent de tipul de casete luminoase pentru care optezi, acestea reprezinta un mijloc eficient de promovare a imaginii, fiind vizibile atat in timpul zilei, cat si noaptea. Sunt confectionate din materiale rezistente (profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglas ori profile acrilice), ceea ce le confera durabilitate in timp, aspect reflectat si in pretul competitiv al unei astfel de investitii. Nu in ultimul rand, se pot personaliza intr-o gama variata de culori. Partea de iluminare este asigurata, in functie de preferinte si de buget, cu led-uri sau cu neon. In principiu, utilizarea iluminarii cu led-uri este recomandata deoarece costurile de productie sunt amortizate in mai putin de un an din facturile la energia electrica.

De ce sa aplezi la Dial Design pentru casete luminoase Bucuresti?

Criteriile ce recomanda Dial Design ca furnizor de casete luminoase Bucuresti sunt: experienta vasta pe piata de profil, calitatea lucrarilor executate, serviciile complete in domeniul materialelor promotionale, promptitudinea si profesionalismul cu care este tratata fiecare comanda in parte, termenele scurte de executie, personalul calificat si raportul calitate-pret, avantajos inclusiv pentru facerile cu buget redus.

Pe langa firme/casete luminoase Bucuresti, litere volumetrice, bannere publicitare, sisteme expozitionale, panouri publicitare outdoor, decorari magazine, Dial Design ofera/executa si servicii de publicitate mobila, fiind specializata in colantari si inscriptionari automobile. Inscriptionandu-ti flota auto (ritmul alert de viata impune ca orice firma care se respecta sa aiba propriile masini), ai posibilitatea de a-ti pomova brandul si de a constientiza publicul despre produsele/serviciile pe care le oferi cu costuri “de chirie” zero.

Pentru informatii suplimentare si consultanta gratuita in alegerea solutiilor optime de promovare, reprezentantii Dial Design te astepta la sediul din Str. Matei Spiridon nr. 19, sector 3, Bucuresti, precum si pe pagina web www.dialdesign.ro.