Promed Impex te scapa rapid de griji!

Te-ai saturat de toate problemele pe care le ai din cauza insectelor care iti invadeaza locuinta sau biroul? Ai nevoie de un profesionist care sa-ti ofere cele mai bune servicii de deratizare si dezinsectie, la preturi fara concurenta? Atunci apeleaza cu incredere la firma Promed Impex din Bucuresti!promed

Cu o experienta vasta, de peste 13 ani in domeniu, compania bucuresteana are pentru tine doar servicii specializate, oferindu-ti garantia tuturor lucrarilor realizate, atat in locuinta, cat si in biroul tau.

Deoarece stie sa isi respecte intotdeauna clientii, care beneficiaza de servicii la cele mai inalte standarde, efectuate intr-un timp foarte scurt, dar si pentru ca preturile practicate sunt printre cele mai mici de pe piata, firma Promed Impex a reusit sa se impuna de-a lungul timpului ca lider incontestabil in domeniu. In plus, acest fapt este demonstrat si de portofoliul impresionant de clienti.

Astfel, apeland la compania Promed Impex ai garantia unor lucrari rapide si eficiente, dar si sigure pentru sanatatea ta si a celor dragi. Promed Impex utilizeaza doar substante avizate de Ministerul Sanatatii, non-toxice pentru oameni sau animalele de casa, dar si inodore si incluse in grupele III si IV din lista pesticidelor. In plus, aparatura si echipamentele folosite sunt de ultima generatie, oferindu-ti certitudinea ca ai ales cea mai buna solutie.

Este de ajuns sa dai un telefon si poti fi sigur ca expertii Promed Impex se vor ocupa de problema ta cat mai rapid cu putinta! In scurt timp de la preluarea comenzii, echipele de lucru ale companiei bucurestene vor veni sa iti ofere servicii profesioniste de deratizare. Acestea pot fi realizate atat in spatii deschise, cat si in cele inchise, fie ca este vorba despre gradinite si scoli, unitati hoteliere sau unitati din alimentatia publica.

Firma Promed Impex foloseste mai multe metode de lucru, alegand-o mereu pe cea mai convenabila:

  • Metoda chimica: consta in folosirea unor substante raticide, avand efect letal si fiind amplasate de catre specialistii firmei in locatii anume stabilite;
  • Metoda ecologica: rozatoarele sunt prinse si imobilizate in capcane speciale, iar apoi sunt preluate si transportate, in final fiind distruse prin metode specifice;
  • Metoda mixta: consta in combinarea metodei chimice si a metodei ecologice, de cele mai multe ori fiind si cea mai eficienta.

Rozatoarele reprezinta un real pericol pentru sanatatea oamenilor, acestea transmitand numeroase boli. Trichineloza, leptospiroza, toxiinfectiile alimentare, bruceloza, febra aftoasa sau gastroenterita virotica sunt doar cateva dintre bolile la care te expui daca ai sobolani sau soareci in apropierea ta. In plus, rozatoarele se inmultesc foarte repede, asa ca problema ta va capata proportii mult mai mari daca nu scapi rapid de acestea.promed1

Nu mai sta pe ganduri atunci cand este vorba de starea ta de sanatate! Ia masuri si scapa de rozatoare, apeland la serviciile de deratizare Promed Impex!

Contact:

Localitate: Bucureşti
Adresa: Str. Dionisie Fotino Nr. 25, Sector 1
Telefon: 021 233 86 12 | 0726 116 891
Fax: 021 230 10 10

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz pentru a beneficia de cel mai bun pret.