Promed Impex te invata cum sa scapi de soarecii de acasa

Promed Impex te invata cum sa scapi de soarecii de acasaSoarecii si sobolanii reprezinta o adevarata problema pentru tine, in fiecare an, indiferent de sezon? Deoarece locuiesti la casa si ai o mica ferma de animale de care te ingrijesti cu mare drag, acestia au considerat de cuviinta sa-si faca si ei cuib pe langa gospodaria ta. Partea proasta este ca toate aceste rozatoare iti ataca proviziile de grane pe care le-ai strans din greu pentru animale. Insa, pe langa nenumaratele pagube materiale, cel mai frica iti este de bolile pe care soarecii si sobolanii le pot raspandi printre animalele tale si apoi le pot da mai departe intregii tale familii.

Pentru ca nu te poti baza pe pisici, iar vremea capcanelor pentru soareci a apus demult, este cazul sa iei legatura cu o firma specializata in oferirea serviciilor de deratizare. O astfel de firma este Promed Impex din Bucuresti. Avand o experienta de mai bine de 13 ani in domeiu, Promed Impex iti ofera servicii de calitate superioara.

Asadar, daca ai probleme cu rozatoarele de orice fel, ia legatura cu Promed Impex din Bucuresti, indiferent daca locuiesti in capitala sau in imprejurimi.

Ce presupune deratizarea?

Deratizarea este acea procedura in timpul careia se aplica diverse masuri, care au ca scop final eliminarea rozatoarelor, fie ei soareci sau sobolani. Ce fel de produse se folosesc in acest scop? Se utilizeaza numai substante inodore si netoxice, atat pentru om, cat si pentru animalele din gospodaria ta.

De ce trebuie sa apelezi la servicii de deratizare specializate? Deoarece rozatoarele pot aduce numeroase pagube, de la cele materiale si pana la raspandirea de boli. Cu acest ultim aspect chiar nu este de jucat, cu atat mai mult cu cat omenirea a trait o perioada sumbra acum cateva sute de ani din cauza sobolanilor.

Deci, atat pentru sanatatea ta, dar si pentru protejarea gospodariei tale, nu ezita sa chemi echipa de profesionisti pe care Promed Impex ti-o pune oricand la dispozitie.

Care sunt avantajele colaborarii tale cu Promed Impex?

Cand vine vorba de serviciul de deratizare oferit de catre Promed Impex, avantajele sunt numeroase si trebuie sa le enumeram in mod obligatoriu pentru a te convinge si tu de adevarul acestor spuse:

– Experienta companiei de peste 13 ani in domeniu o recomanda ca fiind una dintre cele mai indicate alegeri in cazul in care doresti sa scapi de rozatoare;

– Toate substantele folosite de catre companie sunt fie din productia nationala, fie importate, calitatea acestora fiind de exceptie;

– Toate substantele utilizate de catre Promed Impex sunt aprobate de catre Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva ce apartine de Municipiul Bucuresti;

– Spectrul de actiune al acestora este foarte larg, si cuprinde orice specie de sobolan sau soarece;

– Serviciile Promed Impex se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice;Promed Impex te invata cum sa scapi de soarecii de acasa1

– Deratizarea oferita de Promed Impex se efectueaza in spatii inchise, precum incaperile unei locuinte, hambare sau debarale, dar si in spatii deschise, adica prin imprejurimile locuintei tale.

Daca vrei ca soarecii sa nu te mai deranjeze, alege deratizare Promed Impex. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Promed Impex? Suna la numerele 0212-338.612 si 0726-116.891 sau trimite un e-mail pe adresa petrunita@promedimpex.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.