Promed Impex si “cei doi D”- Dezinsectie, Deratizare

prodInca va mai intrebati de ce sunt necesare serviciile de dezinsectie? Inseamna ca inca nu ati aflat cat de daunatoare pot fi unele insecte. Promed Impex va informeaza pentru a fi la curent cu toate aceste aspecte. Insecte precum tantarii, capusele, mustele, gandacii de bucatarie, furnicile, plojnitele, paienjenii, termitele, insectele de plaja, puricii- toate acestea sunt extrem de daunatoare si constituie o reala amenintare pentru santatea noastra. Ele sunt purtatoare de boli care se pot transmite si la om: malaria, boala Lyme, tifosul murin, febra galbena, putand reprezenta si o cauza pentru aparitia toxiinfectiilor alimentare.

Dupa cum bine puteti observa, pericolul pe care il reprezinta acestea este indiscutabil, iar daca exista posibilitatea de a intra in contact cu acest tip de insecte daunatoare, trebuie sa faceti tot posibilul sa preveniti acest lucru. Cum? Serviciile de dezinsectie prestate de Promed Impex din Bucuresti reprezinta solutia ideala pentru rezolvarea problemelor de acest tip si pentru luarea tuturor masurilor de preventie si siguranta pentru sanatatea voastra.

Aveti nevoie de dezinsectie in Bucuresti? Promed Impex este solutia salvatoare care te scapa de problemele cauzate de insectele daunatoare. Noi folosim substante moderne, importate sau achizitionate din productia interna, care sunt in concordanta cu normativele in vigoare pentru ca eliminarea insectelor purtatoare de microbi, sa se realizeze intr-un mod eficient. Puteti fi convinsi de faptul ca echipa noastra nu utilizeaza substante toxice, ele fiind avizate de Ministerul Sanatatii.

Serviciile de dezinsectie efectuate in orasul Bucuresti de catre echipa Promed Impex se realizeaza atat ca masura de preventie, cat si ca metoda de combatere. Acesta operatiune de dezinsectie trebuie realizata pe tot parcursul anului sau in anumite perioade (in functie de tipul de insecte care se doreste a fi exterminat).

Atunci cand va ganditi sa optati pentru anumite servicii sau produse, obisnuiti sa tineti cont si de calitate nu-i asa? De ce nu s-ar intampla acest lucru si atunci cand trebuie sa alegeti servicii de dezinsectie in Bucuresti sau in oricare loc din tara? Te asiguram de faptul ca vei avea parte de servicii la standarde inalte de calitate atunci cand echipa Promed Impex va prelua fraiele operatiunii. Prin serviciile noastre de dezinsectie si deratizare, urmarim sa obtinem, in primul rand, satisfactia clientilor, oferindu-le rezultate pe masura asteptarilor. Dupa cum am mentionat anterior, produsele si echipamentele pe care le folosim in starpirea insectelor daunatoare sunt 100% sigure si conforme cu normativele actuale.

In momentul stabilirii costului serviciilor vom avea in vedere suprafata spatiului care necesita a fi tratat, ce tip de insecte urmeaza sa fie eliminate, gradul de infestare, s.a., insa vom avea intotdeauna grija ca echilibrul intre calitatea lucrarilor si costul final sa fie corect pus in balanta. Care sunt beneficiile pe care le veti obtine apeland la serviciile de dezinsectie prestate de echipa noastra? In primul rand, spatiul va fi igienizat prin indepartarea insectelor daunatoare, astfel incat veti putea fi la adapost impotriva oricarei boli care poate fi transmisa. Si cand spun acest lucru, puteti sa includeti si animalele sau bunurile alimentare.

Intampinam orice solicitare cu profesionalism, promptitudine, seriozitate si eficacitate!