Promed Impex – deratizarea este obligatorie!

d037c9f3d38ab7f37bf422e33368ac9bPotrivit legii, este obligatorie efectuarea operatiunilor de deratizare pentru diminuarea riscului aparitiei unor rozatoare sau insecte care ar afecta sanatatea oamenilor si animalelor care traiesc in zonele respective. Este contraventie si se sanctioneaza cu amenda neefectuarea periodica, conform normelor de igiena, a dezinsectiei si deratizarii. Deratizarea trebuie efectuata la nevoie, dar nu la perioade mai mari de 6 luni, de preferat primavara si toamna. Pe langa faptul ca acesti daunatori reprezinta un disconfort apreciabil, ei transmit numerosi germeni purtatori de boli. Promed Impex efectueaza operatiuni de deratizare rapid si la preturi mici, pentru a asigura un mediu curat si bine igienizat.

Potrivit legii, orice persoana fizica sau juridica, avand calitatea de angajator, este obligata sa asigure fondurile si conditiile necesare pentru aplicarea masurilor de deratizare periodica. Deratizarea este acel procedeu prin care se elimina rozatoarele prin utilizarea de substante inodore, eficace, netoxice, avizate de Ministerul Sanatatii. Substantele sunt eficiente pentru orice specie de sobolani si soareci. Operatiunea de deratizare se adreseaza tuturor persoanelor si domeniilor de activitate, intrucat rozatoarele se dezvolta oriunde gasesc conditii optime de supravietuire. Deratizarea se poate efectua in gradinite, scoli, hoteluri, cladiri publice, dar si in spatiile deschise. Prin activitatile de deratizare se urmareste combaterea rozatoarelor si impiedicarea inmultirii lor, intrucat acestea reprezinta un pericol permanent de transmitere a bolilor, dar si de pierderi economice. Fie ca este realizata preventiv sau curativ, deratizarea are ca scop eliminarea definitiva a rozatoarelor nocive.

Datorita experientei in acest domeniu a companiei, problema soarecilor si a sobolanilor va fi solutionata in cel mai scurt timp, pentru a iti putea relua activitatea intr-un mediu mult mai placut si fara rozatoare.  Indiferent de locul in care vrei sa realizezi o deratizare, Promed Impex iti ofera consultanta pentru solutii de deratizare. Compania respecta standardele Uniunii Europene privind serviciile de igiena si deratizare si utilizarea unor substante in conformitate cu aceste norme. Preturile privind serviciile de deratizare difera in functie de spatiul care urmeaza sa fie deratizat, de gradul de infestare si de necesitatile clientului.

Promed Impex, cu sediul in Bucuresti, ofera servicii de dezinsectie si deratizare pentru spatii de locuit, dar si pentru spatii cu alte destinatii. Substantele folosite sunt avizate de Ministerul Sanatatii, nu sunt toxice pentru om si animale si sunt inodore. Prezenta insectelor si a rozatoarelor este un lucru neplacut, de aceea Promed Impex ofera metode eficiente de combatere a daunatorilor. Gratie experientei echipei Promed Impex, substantelor eficiente utilizate si promptitudinii serviciilor, vei scapa simplu si rapid de rozatoare si de daunele pe care acestea le pot provoca, fie ca este vorba de daune economice sau de raspandirea unor boli si microbi.

Pentru mai multe informatii despre serviciile Promed Impex, contacteaza echipa firmei, care te va consilia in scopul eliminarii daunatorilor si prevenirii raspandirii acestora. Este mai bine sa previi aparitia daunatorilor printr-o deratizare eficienta, decat sa realizezi o deratizare in caz de nevoie. De aceea, este recomandat a nu amana problema invaziei daunatorilor, ci trebuie actionat de urgenta prin intermediul serviciilor de deratizare oferite de Promed Impex.

Datele de contact ale firmei Promed Impex

Adresa firmei: Str. Dionisie Fotino, Nr. 25, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 233 86 12

Email: petrunita@promedimpex.ro