Proiecte case moderne

proiecte case moderne

Procurarea unei locuinte inseamna o etapa importanta pentru fiecare. Desi toti avem in minte casa visurilor, oferta de pe piata imobiliara rar ajunge sa ne satisfaca dorintele. In acest context, tot mai multi oameni opteaza pentru proiecte de case moderne, adaptate dupa gusturile si preferintele fiecaruia.

Oferta de proiectare

Proiectele de case moderne presupun o gama larga de modele preexistente de locuinte, ce pot fi executate tehnologic cu usurinta. Acestea variaza de la constructii simple, standarde, pana la modele sofisticate, de lux, pentru cele mai exigente gusturi, sau chiar imobile de apartamente.

Modelele au fost create astfel incat sa corespunda cat mai bine necesitatilor actuale a unui segment mai larg de clienti, in functie de trasaturile lor comune, cum ar fi mediu de trai, nivel de venituri, varsta, preferinte si mod de viata. Standardizarea proiectelor de case moderne permite obtinerea unor solutii optime la costuri reduse. Acestea pot fi implementate in cel mai scurt timp si scutesc proprietarii de grija si riscurile pe care si le pot asuma la constructia imobilului de la 0.

Proiecte case moderne includ tot pachetul de documente necesar pentru constructie, de la proiecte de arhitectura, instalatii pina la autorizatii sau chiar planul propriu-zis de constructie, in functie de necesitate.  Sunt indicate materialele de constructie recomandate, tipul de acoperis, tencuiala, geamuri etc., precum si cantitatile necesare pentru fiecare lucrare in parte, inclusiv finisaje.

Incepe acum proiectarea unei case moderne

Proiectarea unei case moderne incepe cu intilnirea arhitectului cu potentialul client. La prima etapa se discuta aspectele generale ce tin de amplasarea locuintei, suprafata disponibila, numarul de camere dorit si alte aspecte practice, precum numarul de membri ce urmeaza sa locuiasca in casa, virsta si profilul acestora.

In plus, un accent deosebit se pune pe preferintele clientului in materie de stilistica, forme, culori si alte preferinte. In rezultatul primei intilniri se face o evaluare prelabila a proiectului casei moderne in termeni de cost si perioada de executie. Odata agreate conditiile generale, urmeaza transpunerea nemijlocita a viselor clientului in realitate.

De ce proiecte case moderne

Arhitectura este fara indoiala o arta pe masura sa ne inspire in activitatea de zi cu zi. Arhitectii sunt aceia care stiu sa imbine la perfectie confortul cu esteticul si clasicul cu modernul in obiecte de arhitectura ce dureaza in timp si nu-si pierd din valoare.

Echipa de arhitecti Crihan Construct  este acea echipa pasionata de arhitectura, design, proiectare si de tot ceea ce bucura ochiul si ne face viata mai frumoasa. Noi cream nu doar simple imobile, ci case cu suflet si caracter, in care sa se regaseasca cu placere fiecare client.

Proiectarea corecta si adaptarea proiectului casei moderne conform necesitatilor clientului, poate aduce pe termen lung  nu doar satisfactie, ci si optimizarea cheltuielilor, prin alegerea unor materiale calitative si durabile, prin optimizarea sistemelor de caldura, ventilare, canalizare si prin utilizarea eficienta a spatiului.

Acum o casa cu design unic si individualizat nu mai e un lux. Gama larga de proiecte de case moderne, ce pot fi adaptate cu usurinta pentru fiecare client in parte, iti permite sa ai casa de vis la cele mai accesibile preturi.

Mai multe despre acest subiect puteti citi pe www.crihan-construct.ro