Proiecte case mici de vis

proiecte case mici

Ai un loc de casa nu prea mare, dar iti doresti totusi o locuinta draguta, care sa reuneasca tot de ce ai nevoie tu si familia ta? Sau pur si simplu vreai o casa mica, moderna, practica si usor de intretinut? Alege din multitudinea de proiecte case mici, gandite si create pentru cele mai diverse gusturi.

Proiecte case mici iti propune modele de case in unul sau mai multe nivele, cu suprafete incepand de la cativa zeci de metri, ce pot fi realizate cu usurinta din punct de vedere tehnologic.

Avantaje  proiecte case mici

O casa mica, cu siguranta, prezinta avantajele sale. In primul rind, economisesti spatiu, astfel incat sa iti ramana loc si pentru o curte frumoasa, garaj, o gradina sau un spatiu de joaca pentru copii. Proiecte case mici imbina la perfectie aspectul exterior frumos, echilibrat cu un interior practic si incapator. Astfel locuinta ta nu va avea doar un aspect modern, ci va fi si extrem de functionala.

In al doilea rand,  o casa mica nu necesita cheltuieli sau eforturi mari de intretinere. Un proiect bine gandit te va ajuta sa economisesti in timp, de la impozitele si taxele anuale, pana la facturile de gaz, apa si curent electric.

Un alt avantaj major al proiectelor de case mici sunt termenii rapizi de  realizare. Odată ales proiectul dorit, poți începe lucrările de construcție în cel mai scurt timp, iar casa ta de vis nu va mai ramane doar un vis.

 Proiecte case mici de la A la Z

Pornind de la suprafata disponibila, iti propunem cele mai potrivite modele de design. Specialistii nostri  vor lua in considerare nu doar locul amplasarii casei, specificul regiunii, ci si numarul, varsta membrilor familiei, stilul de viata si preferintele lor.  De asemenea, arhitectii nostri pot adapta proiectul casei, in functie de necesitatile fiecaruia.

Atunci cand incep constructia unei case de la zero, multi se blocheaza chiar la etapa initiala de obtinere a autorizatiilor de construire. Cu proiecte case mici ai tot pachetul necesar de documente pentru autorizarea lucrarilor de construire, ce includ proiectul de arhitectura, planul tehnic, structura de rezistenta si instalatii.

Odata ce ai incheiat formalitatile, iti oferim planul desfasurat pentru lansarea lucrarilor: detalii de executie, tipurile si cantitatile de materiale necesare, detalii finisaje etc. si orice alt suport, in functie de necesitate sau de pachetul ales.

De ce Crihan Construct

Crihan Contruct este o companie de proiectare complexa in domeniul constructiilor, ce ofera un spectru complet de servicii, de la design, consultanta, studii de fezabilitate, proiecte case mici, mari, blocuri de locuit, oficii sau constructii industriale, pina la dirigentie de santier si lucrari de executie propriu-zise.

Suntem o echipa de arhitecti si specialisti profesionisti, cu o experienta vasta in constructii, pasionati si dedicati domeniului. Constienti ca obiectele de arhitectura reprezinta niste investitii considerabile, care trebuie sa serveasca locatarilor o perioada cat mai indelungata, sa fie functionale dar si sa-i reprezinte in acelasi timp, incercam sa oferim cele mai optime solutii, pornind de la necesitatile si bugetul clientului.

Pentru o evaluare prealabila de proiecte case mici, mari sau oricare alte constructii, nu ezita sa ne contactezi.

Mai multe detalii pe www.crihan-construct.ro