Profita de oferta speciala Graphotek Express!

oferta-promo-flyere-20141Un lucru bine stiut de catre oricine este ca, in momentul in care ti-ai infiintat o afacere, sansele de dezvoltare rapida sunt minime in cazul in care nu te ocupi de partea de promovare. Cu toate ca exista foarte putine persoane care sa fie fane ale reclamelor, la un moment dat, fiecare dintre noi realizeaza care este importanta acestora: cu siguranta ti s-a intamplat, macar o singura data, sa utilizezi un produs al carui reclama ai vazut-o la televizor, in timp ce asteptai sa se termine pauza aceea extrem de lunga ca sa iti poti relua filmul. Reclamele au o importanta deosebita atat pentru producatori, care doresc sa isi faca cunoscut produsul, cat si pentru clientii care cauta solutii in diverse domenii.

Una dintre cele mai facile si ieftine metode de promovare a unui produs, a unui serviciu sau a unei afaceri este realizarea si impartirea flyerelor. Fie ca alegi sa le imparti pe strada sau in scarile de bloc, fie ca angajezi persoane care sa se ocupe de acest aspect sau iei problema in propriile tale maini, un lucru este sigur: macar o parte din flyere vor ajunge in mana unor persoane care cauta ceea ce oferi. In astfel de cazuri, singurul aspect care va determina daca persoanele respective vor apela la ajutorul tau sau vor alege alta firma va fi oferta imprimata pe flyer si, desigur, aspectul flyerelor. In cazul in care iti doresti un model de flyer atractiv si eficient, iti recomandam sa apelezi la ajutorul firmei Graphotek Express!

Graphotek Express utilizeaza tehnologii de ultima generatie cand vine vorba de realizarea flyerelor; dimensiunile, fontul, culorile, aspectul si celelalte aspecte le vei alege chiar tu. Desigur, in cazul in care nu ai o idee prestabilita, specialistii nostri iti vor propune mai multe variante, iar tu o vei alege pe cea care o consideri potrivita. Fie ca iti doresti sa utilizezi hartie mata sau lucioasa, sau sigla firmei tale are o nuanta mai deosebita si mai greu de obtinut, Graphotek Express iti sta la dispozitie!

Oferta promotionala pentru flyere propusa de Graphotek Express

Dupa cum am precizat mai sus, flyerele sunt cea mai ieftina metoda prin care iti poti promova afacerea. Ei bine, cu toate ca suntem constienti de acest lucru, iti punem la dispozitie o oferta de nerefuzat: transformam realizarea flyerelor intr-o metoda si mai avantajoasa din punct de vedere financiar. Astfel, vei putea fie sa tiparesti mai multe, marindu-ti sansele de a atrage clienti, fie sa economisesti niste banuti, profitand de oferta urmatoare:

3000 de fluturasi policromie fata/ verso, formatul de 1/3 A4, hartie DC 90g/ metru patrat pentru doar… 300 de lei plus TVA!

Designul il vei decide tu! Indiferent de complexitatea acestuia, preturile raman aceleasi; prin urmare, poti obtine flyere realizate din hartie superioara din punct de vedere calitativ, imagini deosebite si un pret foarte mic cu Oferta de Primavara propusa de firma Graphotek Express! Singurul lucru care iti mai ramane de facut este sa vizitezi site-ul companiei pentru a vizualiza portofoliul si pentru a decide daca merita sau nu sa incepi o colaborare cu noi.

Alege oferta promotionala pentru flyere Graphotek Express! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza platforma web a companiei: www.graphotekexpress.ro!