Produse abrazive PFERD doar prin Akkord Group

produse abraziveAi nevoie de produse abrazive pentru prelucrarea metalelor? Vrei sa incluzi in echipamentul tau produse de o performanta superioara si cu o durabilitate extinsa? Apeleaza la Akkord Group, companie ce vine in intampinarea clientilor cu o gama larga de produse pentru sectorul industrial, de la scule pana la consumabile pentru acestea. Astfel, din catalogul oferit de Akkord Group poti opta pentru produse abrazive intr-o gama completa, de inalta calitate.

Akkord Group nu comercializeaza simple produse abrazive, ci adevarate produse premium furnizate direct de la unul dintre cele mai cunoscute nume in domeniu: PFERD. Compania noastra iti pune la dispozitie pietre abrazive, pile de mana, discuri de slefuit abrazive si lamelare, perii sarma si scule diamante, toate produse abrazive PFERD.

Produsele abrazive PFERD sunt disponibile in cele mai variate forme de instrumente de slefuit adaptate in functie de utilizare. Calitatea si varietatea produselor PFERD contribuie la identificarea unei solutii sub forma sculei potrivite pentru orice aplicatie. Asadar, daca doresti sa ai accesul la produse abrazive PFERD inovatoare, consulta oferta Akkord Group si alege in functie de necesitati.

Dincolo de produse abrazive de o calitate superioara, compania noastra iti ofera si preturi avantajoase!

Produse abrazive – Solutii moderne, slefuire perfectaproduse abrazive

In industria prelucrarii metalelor si a otelului inoxidabil, produsele abrazive sunt accesorii indispensabile, de calitate lor depinzand intreg procesul de slefuire. Fie ca este vorba de pietre, discuri de debitat si polizat, discuri lamelare, ori de discuri de pasla pentru lustruirea inoxului, toate acestea trebuie sa ofere durabilitate mare si versatilitate. Mai mult, produsele abrazive trebuie sa se remarce prin rezistenta de rupere crescuta si proprietati elastice optime.

Produsele abrazive se folosesc pentru: taierea tablelor, tevilor si structurilor din otel-inox, pentru polizarea/debavurarea metalelor, rectificarea interna a tevilor si a cilindrilor, precum si a altor materiale cu forme neregulate, etc.

Printre cele mai utilizate produse abrazive sunt discurile lamelare, rolele si benzile smirghel. Primele sunt ideale pentru slefuirea otelurilor aliate si nealiate, a celor inoxidabile si a nemetalelor. Rolele smirghel au o utilizare universala si o durata mare de slefuire. Benzile smirghel se folosesc la slefuirea, polizarea sau satinarea metalelor, avand o rezistenta ridicata si o performanta excelenta in intregul procesul de slefuire.

Pentru curatarea cordoanelor de sudura, curatarea ruginei si structurarea lemnului se folosesc perii de sarma.

Akkord Group – O gama completa de produse abrazive PFERD

produse abraziveDaca vrei sa obtii performante in domeniul prelucrarii metalelor, achizitioneaza produse abrazive PFERD. Akkord Group iti pune la dispozitie tot cea ai nevoie in materie de produse abrazive PFERD, la preturi competitive.

De ce produse abrazive PFERD? Conceptul de executie este unul inovator, puterea si fiabilitatea fiind caracteristici de baza ale produselor PFERD. La toate acestea se adauga experienta de secole in domeniul prelucrarii metalelor (compania si-a inceput activitatea in productia de pile pentru copite de cai, de unde si simbolul PFERD).  Akkord Group iti ofera posibilitatea sa alegi dintr-o gama diversificata de produse PFERD pentru sflefuit si finisare.

Indiferent ca ai nevoie de pietre abrazive, pile, discuri de slefuit, perii sarma sau scule diamantate, Akkord Group iti ofera cea mai buna solutie: produse abrazive PFERD. Pentru a comanda, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.