Procesul de realizare ale unor rapoarte de bonitate

rapoarte de bonitate

Fie ca sunteti investitor sau doriti sa fiti siguri de alegerea facuta in cazul angajarii pe un post important in cadrul companiei, cea mai eficienta metoda de a va interesa despre aceste aspecte este prin solicitarea unor rapoarte de bonitate. Pro Kolekt va ofera servicii profesionale de asistenta in recuperarea datoriilor, dar si de consiliere si de monitorizare pentru societati si companii in vederea obtinerii de informatii cu privire la gradul de incredere a acestora. In articolele recente am discutat despre importanta acestor rapoarte de bonitate si rolul lor in diferite cazuri. Acest articol il dedicam detalierii procesului prin care expertii nostri realizeaza aceste rapoarte, si modul in care dumneavoastra va puteti folosi de informatiile regasite in documentatia raportului.

Despre necesitatea unor rapoarte de bonitate

Orice contract de colaborare sau de parteneriat prezinta pe de-oparte atat beneficii, cat si potentiale riscuri pentru ambele parti. Din acest motiv exista si aceste rapoarte de bonitate, o solutie prin care o companie sau un investitor poate verifica gradul de incredere al viitorului partener de afaceri. Aceasta discutie apare atat in cazul investitiilor cu un capital mare, dar si in cazul celor strategice. Pentru aceasta, este bine sa apelati la noi pentru un raport de bonitate, deoarece expertii nostri au o vasta experienta in rapoarte de bonitate vom sti exact unde sa privim si unde sa gasim eventualele probleme ce va pot pune in pericol proiectul in cazul in care viitorul partener are diferite probleme financiare sau este rau-intentionat.

Se spune ca doar un om informat este puternic, acest lucru fiind valabil mai ales, si in domeniul afacerilor. In momentul in care solicitati rapoarte de bonitate, ne angajam ca in cel mai scurt timp sa va oferim un raspuns simplu, sustinut de probe si documentatie explicativa succinta si la obiect.

Obtinerea informatiilor incluse in rapoarte de bonitate

Obtinerea acestor informatii nu este intotdeauna o misiune usoara, acest lucru datorandu-se faptului ca nu toti cei care vor sa incheie parteneriate, sunt si cinstiti. Cele mai uzuale informatii ce pot fi incluse in aceste rapoarte de bonitate sunt cele ce privesc patrimoniul si lichiditatile aflate in posesia celui care face subiectul unui astfel de raport, dar si istoricul sau legal. Mai pot fi incluse si informatii despre conduita sa morala si in afaceri, precum si eventualele conexiuni pe care subiectul le are cu diferite grupari sau persoane ce pot prezenta un potential risc pentru afacerea sau compania dumneavoastra.

Conduita pe care o respectam cu strictete in obtinerea informatiilor necesare pentru aceste rapoarte de bonitate este vitala pentru activitatea noastra. Folosim tehnici si metode de cercetare perfect congruente cu legislatia in vigoare, respectand atat legea cat si codul deontologic. Va recomandam aceste rapoarte de bonitate atat in cazul in care doriti sa incheiati un parteneriat de investitie, cat si unul strategic deoarece consideram ca atata timp cat la mijloc se afla viitorul companiei dumneavoastra, trebuie sa va interesati despre gradul de incredere al celor care doresc sa faca parte din viitorul businessului dumneavoastra. Va asteptam pe siteul nostru www.prokolekt.ro pentru a afla mai multe.