Procas Expert Consult expetul tau in hidroizolatii

procas expert consultingIn ultimii ani, a devenit o moda ca blocurile sa fie supuse reparatiilor capitale. Un lucru de apreciat la o prima vedere, insa de cele mai multe ori, majoritatea locatarilor nu sunt informati in legatura cu lucrarile efectuate, sau cu necesitatile pe care le are imobilul. Cert este ca multe lucrari se fac de mantuiala, banii sunt aruncati pe fereastra, si in scurt timp, problemele, de oricare natura ar fi ele, revin. Astfel multe blocuri raman captive schelelor, multi ani la rand. Lucrurile se pot simplifica fara batai de cap si fara investiti majore. Cu o echipa de profesionisti, care sa inteleaga  importanta termenelor si care sa aiba materiale de calitate, reparatiile sau reamenajarile blocurilor sunt eficiente si garantate.

Cand locuiesti intr-un bloc care are cativa ani buni in spate, problemele apar de la sine. Daca locuiesti la ultimul etaj, de cele mai multe ori, poti avea ghinionul sa-ti ploua, efectiv, in casa. Astfel galetile devin un accesoriu de nelipsit. Mai mult, din cauza umezelii, pe peretii camerelor apare mucegaiul si igrasia. Lista ghinioanelor nu se opreste aici. Trecerea timpului si conditiile meteo nefavorabile lasa amprente inestetice pe tencuiala sau zidaria blocului. Totodata, dupa o ploaie mai serioasa, subsolul blocului, este deseori inundat, impreuna cu obiectele sau mobilierul pe care multi locatari le depoziteaza aici din lipsa de spatiu. Toate acestea au insa o rezolvare: hidroizolatia.

Este un termen pe care il auzi rostit frecvent, mai ales in sedintele asociatiilor de locatari, insa dincolo de termenul in sine, este necesar sa cunosti importanta lui. Hidroizolatie se numeste o structura etansa, continua si omogena, de protectie al elementelor sau partilor de constructie impotriva infiltratiilor, exfiltratiilor apei si umiditatii naturale ale mediului. Adica este acea masura care te scuteste de toate problemele enumerate mai sus. O cladire este hidroizolata prin folosirea de membrane pentru a proteja interiorul pe care il acopera, pastrandu-i in acelasi timp, integritatea structurala. Acestea se fac in cazul subsolurilor, teraselor sau in cazul acoperisurilor plate.

Betonul blocurilor nu este impermeabil dar poate fi hidroizolat cu usurinta folosind aditivi speciali. La constructiile noi se folosesc sisteme de hidroizolatii pe baza de membrana bituminoasa, in 3 sau 4 straturi, care au in compozitie insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla. Pe langa toate acestea, materialele care se folosesc sunt diverse, de la argila, beton sau membrana de cauciuc, pana la prefabricate. Acum ca esti informat, nu-ti ramane nimic altceva de facut, decat sa apelazi la o echpa de profesionisti care sa aiba raspunsul problemelor tale si ale blocului in care locuiesti. Este de departe cea mai importanta alegere din intreg procesul, pentru ca de seriozitatea acestora depinde calitatea lucrarii.

Procas Expert Construct efectueaza lucrari de hidroizolatii blocuri cu cele mai bune materiale, la cele mai mici preturi. Echipa noastra de specialisti stie cum sa lucreze calitativ si sa se incadreze in termenii impusi. Acestia vor inspecta starea imobilului, dupa care vor intocmi proiectul care va fi folosit ulterior. Inainte de efectuarea lucrarii, specialistii nostri, efectueaza lucrari de decopertare a pietrisului sau a placilor de mosaic, desprafuire, verificarea hidroizolatiei vechi, amorsarea suprafatei si aplicarea membranei. Lucrarile de hidroizolatie Procas Expert Construct se pot efectua la terase, fundatii, subsoluri, parcari, bazine, poduri si viaducte.

Compania Procas Expert Construct, ofera si o gama variata de servicii, ce tin de amenajarile interioare si exterioare, montaj al gresiei si faiantei, peretilor din rigips si al tavanelor false.  Cu alte cuvinte noi oferim servicii de hidroizolatie, termoizolatie precum si amenajari, toate aceste  la standarde inalte.