Probleme cu electromotorul? Master Motors le rezolva !

Aveti probleme cu autotrepaeurismul dumneavoastra? Electromotorul invarte insa masina nu porneste? Va ganditi ca aveti probleme cu electromotorul sau alternatorul masinii dumneavoastra si cautati un service autorizat care sa va rezolve rapid problema? Foarte simplu! Apelati la service-ul Master Motors, deoarece expertii service-ului sunt capabili sa execute servicii reparatii alternatoare, electromotoare, instalatii electrice auto, instalatii clima auto etc. Pe langa acest lucru, dumnealor dispun si de un stoc foarte mare de piese pentru electromotoare si alternatoare, evitand astfel sa trimita clientii la magazinele de piese auto, unde sunt mai scumpe.

Ce este un electromotor si ce simptome prezinta o defectiune a acestuia?

Electromotorul sau demarorul este un motor electric ce roteste un motor cu ardere interna pentru ca acesta sa inceapa sa se alimenteze singur. Atat motoarele pe benzina, cat si cele Diesel necesita ca pistoanele lor sa se miste inainte ca aprinderea in sine sa aiba loc. In acest sens este nevoie ca o forta exterioara sa roteasca motorul.

In trecut, motoarele erau pornite cu o manivela rotita de mana. Aceasta metoda dadea mari batai de cap, din acest motiv implementandu-se motorul electric menit sa preia sarcina omului.

Electromotorul este alimentat de la bateria masinii si este pus in functiune odata cu rotirea cheii in contact. Dupa ce masina porneste, electromotorul nu mai functioneaza, lucru posibil cu ajutorul unui ambreiaj format dintr-un arc si un pinion. La motoarele Diesel de capacitati cilindrice mari, demaroarele functioneaza pe baza de aer. Acestea contin o turbina ce se roteste prin eliberarea aerului stocat in butelii de presiune.

Un electromotor defect poate prezenta diferite “simptome”. Acesta poate fie sa se roteasca si sa nu poata porni motorul, fie se poate roti prea incet. Poate sa emita un zgomot anormal ce necesita verificari sau poate sa nu roteasca deloc. In oricare dintre aceste situatii este foarte probabil ca masina dumneavoastra sa poata porni, in cel mai bun caz, doar impinsa. In acest caz este foarte bine sa mergeti la specialisti care sa va repare electromotorul sau sa il inlocuiasca, dupa caz. Veti gasi cel mai bun sprijin in aceste situatii apeland la compania Master Motors.

Master Motors a reusit prin dezvoltare continua si seriozitate sa castige increderea partenerilor sai. Din oferta Master Motors amintim: piese pentru electromotoare, piese pentru alternatoare, becuri, alarme auto, accesorii auto etc. In interiorul service-ului, specialistii Master Motors executa reparatii electromotoare si alternatoare, diagnoze auto, reparatii compresoare aer conditionat, incarcari cu freon si lista poate continua.

Reparatia unui electromotor poate insema fie reparatia partii electrice, fie schimbarea carbunilor, a bendixului, reglarea bobinelor sau, in ultima instanta, schimbarea electromotorului.

Specialistii firmei Master Motors garanteaza fiecare lucrare efectuata conform legilor in vigoare. Dumnealor sunt autorizati de toate organele de specialitate din domeniul dumnealor de activitate.

Asadar, daca aveti probleme cu electromotorul, apelati cu incredere la specialistii firmei Master Motors din Bucuresti.starter_motor_1

Date de contact:

Denumirea firmei: Master Motors;

Numar de telefon: 021 345 11 35 sau 0766 868 233.

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Citeste un articol interesant despre rafturile metalice accesand link-ul urmator http://www.articole-zoombiz.ro/?p=5236 .