New Pro TSR Timisoara – performanta si tehnologie!

Iti trebuie diverse table performante, perforate sau expandate, cu perforatii rotunde, patrate sau de alte tipuri?

Nu stii de unde poti lua diferite tesaturi metalice, ce pot fi realizate din inox, din sarma zincata sau din sarma neagra?

Ai nevoie de tesaturi din sarma, de diferite modele si la dimensiuni variate?

Le gasesti pe toate in oferta societatii New Pro TSR din Timisoara, aflata de noua ani pe piata afacerilor romanesti!TSR

Prin calitatea serviciilor si produselor oferite partenerilor sai de afaceri, firma timisoreana a reusit sa se detaseze in topul celor mai importanti distribuitori de tesaturi de sarma si table perforate pentru industria romaneasca.

New Pro TSR  este compania care nu face niciodata rabat de la calitate, ea realizand toate produsele aflate in oferta sa din cele mai bune materiale, prin implementarea tehnologiilor moderne si performante.

Apeleaza cu incredere la compania timisoreana New Pro TSR ori de cate ori ai nevoie de:

  • Tesaturi din inox, din sarma zincata sau din sarma neagra
  • Tesaturi din sarma
  • Perforatii rotunde, patrate sau diverse alte tipuri, in functie de cerintele beneficiarilor
  • Table perforate
  • Table expandate diverse, cu gauri rotunde, patrate, hexagonale sau alungite

Un loc aparte in oferta companiei New Pro TSR din Timisoara este ocupat de tablele expandate, ce sunt ideale pentru realizarea oricaror suprafete, fara riscul de alunecare. Realizate din cele mai bune materiale de pe piata, printr-un proces de intindere al tablei sub forma unei foi, ce este ulterior perforata simetric sub diferite forme: rotunde, patrate, hexagonale sau alungite, tablele expandate sunt folosite cu precadere in constructii, amenajari diverse ori industrie.

Produsele comercializate de New Pro TSR din Timisoara sunt ideale pentru realizarea unor suprafete de deplasare, fara risc de alunecare, prin intermediul acestora evitandu-se alunecarea chiar si in conditii dificile cum ar fi inghetul ori suprafetele uleioase sau unsuroase.Tsr 1

Suprafata rugoasa si penetrabila a tablelor expandate le permite eliminarea rapida a tuturor materialelor lichide cu care vin in contact, acestea asigurand o deplasare ideala chiar si in conditii dificile.

Compania New Pro TSR din Timisoara realizeaza diferite modele si tipuri de table expandate, de dimensiuni variabile, cu aplicatii diverse in constructii si amenajari diverse.

Comercializate la preturi fara concurenta, tablele expandate sunt ideale si in cazul realizarilor structurilor de baza in constructii, greutatea redusa a acestora scazand considerabil costul total al investitiilor.

Pentru produse performante, la preturi fara concurenta, alege colaborarea cu un specialist in domeniu, alege compania New Pro TSR din Timisoara!

New Pro TSR – performanta si tehnologie!

Contact:

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!