Primetal – Tabla zincata cutata pentru o multitudine de lucrari exterioare!

tabla zincata cutataDin ce in ce mai multe constructii din zilele noastre, si aici facem referire in principal la gardurile care imprejmuiesc diferite case, vile, spatii comerciale sau diferite terenuri private si publice, au la baza materiale de constructii metalice. Mult mai rezistente in fata diferitelor actiuni sau a diferitelor influente meteorologice, aceste materiale se dovedesc astazi, de departe, cea mai buna si cea mai utilizata metoda de amenajare exterioara. Avand locatia in orasul Braila, firma Primetal are capacitate de a oferi clientilor sai, indiferent ca acestia sunt persoane fizice sau juridice, o gama vasta de produse metalice, printre care se numara si tabla zincata cutata. Aceasta tabla are ca sursa de provenienta puternicul producator intern Sidex Galati si se executa la standarde inalte de calitate, din otel ce respecta reglementarile europene. Totodata, produsul este insotit de certificat de calitate la livrare.

Ce este aceasta tabla zincata cutata de la Primetal ?

Tabla zincata cutata pe care o ofera clientilor sai, firma Primetal din Braila, este un tip de tabla din otel care a fost galvanizata pentru a preveni coroziunea. Produsul este acoperit cu un strat de zinc pe ambele parti. Azi, tabla zincata cutata este un material structural foarte frecvent utilizat in industria auto, constructii, poduri, turnuri, rame electrice, semne, sisteme de aer conditionat, piese de aparat, cabluri de inalta rezistenta si multe alte utilizari. Dar poate cel mai important pentru clienti este faptul ca produsul Primetal reprezinta o alegere excelenta atunci cand sunt necesare costuri reduse si rezistenta relativ ridicata.

Un domeniu in care se poate utiliza cu succes garantat aceasta tabla zincata cutata este cel al amenajarilor exterioare. Astfel, tabla cutata pentru garduri este preferata de catre constructori in dauna altor variante constructive datorita rezistentei sale mecanice si aspectului care se mentine de-a lungul timpului. Pliurile permit o imbinare usoara a panourilor de tabla, cu un aspect estetic. Stratul de zinc aplicat ii confera si mai bune proprietati.

Cu ajutorul produsului Primetal aveti sansa de a oferi constructiei dumneavoastra o imagine atractiva la un pret excelent. Gama variata de modele, in combinatie cu o paleta la fel de generoasa de profile si accesorii, contribuie la obtinerea de garduri estetice, perfect adaptabile gustului si nevoilor fiecaruia dintre dumneavoastra. Linia simpla, durabilitatea si usurinta in instalare fac din tabla cutata Primetal solutia ideala pentru realizarea diverselor aplicatii.

Nu in ultimul rand, tabla comercializata de Primetal mai poate fi utilizata si in constructia altor structuri, nu doar a gardurilor de protectie si imprejmuirilor. Primetal va pune la dispozitie mai multe dimensiuni, iar daca acestea nu se potrivesc aplicatiilor dumneavoastra, pot fi comandate si dimensiuni atipice. La orice intrebari legate de oferta, reprezentantii firmei va vor raspunde prompt. Pretul de achizitie este foarte bun, la cantitati mai mari fiind acordate reduceri.

Modelele de tabla zincata cutata oferite de Primetal!

Tablele cutate executate de compania Primetal sunt fabricate din otel galvanizat la cald, protejat in sistem multistrat pe ambele fete, modalitate in urma careia rezulta o remarcabila rezistenta la coroziune. Date fiind avantajele acestor produse, firma din Braila si-a extins aria de activitate si mai ofera, pe langa tabla zincata cutata clasica si tabla cutata vopsita. Aceasta este caracterizata de un aspect estetic cu totul deosebit, fiind ideala pentru acoperisuri sau pentru imprejmuiri. Vopsirea ei inseamna un plus de rezistenta la coroziune si un aspect mai placut. Procesul de vopsire se face pe suport zincat si consta in acoperirea cu 6 straturi de poliester si de grund durabil in timp.

Primetal va ofera la ora actuala tabla zincata in culorile rosu si maro, insa acest produs poate fi vopsit si in alte variante, in functie de cererile dumneavoastra. Tot la cererea dumneavoastra, pot varia si dimensiunile tablei, pentru ca fiecare proiect de acoperire sa fie de succes si sa se plieze perfect nevoilor dumneavoastra. In ceea ce priveste pretul produsului, acesta se calculeaza dupa lungimea aleasa si numarul de bucati.

In afara de tabla zincata cutata, Primetal va mai ofera  o gama vasta de produse precum: tigla metalica si accesorii pentru aceasta, otel beton, rulouri zincate, plase sudate si multe altele. Toate produsele provin de la producatorul Sidex Galati (Arcelor Mittal), care dispune de tehnologii de productie avansate. Arcelor Mittal este unul din liderii de pe piata de produse siderurgice si metalurgice, care furnizeaza elemente din otel si alte metale de cea mai buna calitate.

Date de contact:

Braila, Str. Anton Pann, Bl. AF3, Ap. 52

Telefon: 0743060611 / 0745194712

Articol oferit de zoom-biz.ro!