Prevas Prod – Specialistul tau in semnalistica exterioara!

Inscriptionari-vitrine-duwKxInscriptionarea vitrinelor este o metoda de a atrage privirile, dar si de informare sau de transmitere a brandului. In Bucuresti, firma Prevas Prod ofera servicii de inscriptionari vitrine care te poate ajuta sa iti decorezi vitrina si interiorul magazinului, al bancii, restaurantului sau al pub-ului tau, la preturi avantajoase. Indiferent de complexitatea inscriptiei pe care doresti sa o realizezi, Prevas Prod asigura obtinerea celor mai bune rezultate pentru o promovare si o informare corecta a potentialilor si actualilor clienti.

Una dintre cele mai eficiente actiuni de publicitate este decorarea vitrinelor. Un geam mare sau un perete disponibil va face posibila expunerea la mari dimensiuni a ofertelor promotionale, a brandului companiei sau a produselor si serviciilor oferite. Toate serviciile si produsele oferite de Prevas Prod sunt comercializate la un raport calitate-pret extrem de avantajos.

Solutia de inscriptionare a vitrinelor este atat o metoda de a atrage privirile, cat si una de informare si de transmitere a brandului. Spatiile inchise cu vitrina sunt mult mai usor de retinut de catre trecatori, mai ales daca acestea contin elemente vizuale usor de perceput si diferentiat. Prevas Prod este o firma specializata in personalizarea elementelor de semnalistica interioara si exterioara, cu oferte competitive pe piata. Metodele utilizate pentru inscriptionari vitrine ofera o durata lunga de viata a lucrarii si o indepartare usoara atunci cand trebuie schimbate anumite detalii. Inscriptionarea vitrinelor se face cu autocolant de vitrine full color si se poate realiza pe exterior sau pe interior. Personalizarea vitrinelor prin intermediul inscriptionarii cu autocolant a magazinelor sau a geamurilor de la intrarea in sediile de firma, este o metoda de promovare la un pret redus fata de alte metode, dar cu un impact publicitar puternic. Autocolantul utilizat pentru inscriptionarea si decorarea vitrinelor este tiparit la rezolutie inalta. Amenajarea vitrinelor permite cumparatorului sa deosebeasca ce fel de punct comercial este in fata lui, ce fel de produse se pot vinde si care sunt preturile.

Infiintata in Bucuresti, firma Prevas Prod se ocupa de productia publicitara de mari si mici dimensiuni, firma fiind specializata in productia de obiecte personalizate. Serviciile firmei constau in grafica si DTP, tiparire digitala si offset si crearea de articole personalizate pentru promovarea imaginii de afaceri. Prevas Prod raspunde la orice cerere, prompt si iti ofera cele mai bune solutii pentru a atinge scopul de promovare. Echipa firmei este formata din oameni creativi care pot raspunde eficient la orice solicitare datorita experientei acumulate si dorintei de autodepasire. Dintre produsele comercializate se numara: fanioanele, tricourile personalizate, semnalistica de interior si exterior si diverse materiale promotionale, precum si carti de vizita, calendare, reviste, pliante, ecusoane si multe altele.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de Prevas Prod si, in special, despre inscriptionari vitrine acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei. Inscriptionarea vitrinelor este cel mai bun, ieftin si eficient procedeu de semnalistica exterioara al unei firme. Beneficiaza de serviciile de inscriptionari vitrine oferite de Prevas Prod pentru succesul firmei tale.

Datele de contact ale firmei Prevas Prod

Adresa firmei: Str. Matei Spiridon, Nr.19, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 336 01 19

Email: contact@prevas.ro