Prese transfer termic

b992ec138ac9159230aa07c333de3d17Pentru ca afacerea dumneavoastra sa aiba succes si clientii sa se declare multumiti de serviciile primite, aveti nevoie de echipamente de calitate. Tocmai de aceea, firma Metalpro va pune la dispozitie prese transfer termic de inalta calitate, cu care puteti sa va desfasurati activitatile de imprimare, linistiti si fara stres.

Cum trebuie sa alegeti prese transfer termic?

Asemeni altor produse, si aceste prese transfer termic trebuie alese cu grija si cu multa atentie pentru a fi siguri ca va sunt de folos in ceea ce trebuie sa faceti. Deseori se pierde mult timp pentru alegerea modelului preferat. Totusi principala caracsteristica a acestor prese transfer termic este aceea ca ofera caldura, sub o anumita presiune, pentru un anumit timp. Cele mai importante trasaturi de care trebuie sa tineti cont inainte de momentul achizitiei sunt:

Marimea- trebuie sa tineti cont de marimea imprimeurilor pe care doriti sa le transferati

In functie de tipul de actionare a presei- pot fi prese cu tragere spre interior, in lateral sau tip scoica

Deschiderea si inchiderea usoara– este foarte important ce fel de persoane lucreaza cu astfel de prese transfer termic. Exista prese transfer termic cu presa pneumatica, la care actionarea se face printr-o simpla apasare pe un buton, dar exista si prese la care operatiunea de deschidere/inchidere se face pe baza de electromagnet. Mai exista si prese transfer termic la care este nevoie de forta fizica atat pentru a fi deschise, cat si pentru a fi inchise.

Indicatoare de temperatura, presiune, timp– trebuie sa stiti ca indicatoarele digitale sunt mai precise si ofera o mai buna acuratete decat cele analogice.

Suma pe care doriti sa o alocati pentru cumpararea de prese transfer termic- optati pentru modelul care include cele mai importante caracteristici pe care le considerati necesare. Analizati foarte bine fiecare model in parte si identificati punctele forte, pentru ca in final sa alegeti un model cat mai util si eficient pentru nevoile dumneavoastra.

De unde puteti cumpara prese transfer termic?

Astfel de prese transfer termic va sunt oferite la firma Metalpro din Bucuresti. Datorita experientei de 8 ani in domeniu, in prezent puteti beneficia de prese transfer termic cu caracteristici deosebite, foarte eficiente, la care s-au adus imbunatatiri permanente. De-a lungul timpului produsele au fost supuse la numeroase teste pentru a le fi dovedite rezistenta mecanica si eficienta. Aceste prese transfer termic propuse de firma Metalpro se bucura de rezistenta mecanica de lunga durata si in acelasi timp confera fidelitate pentru suportul de lucru. In cazul acestor prese transfer termic sunt realizate reglaje mecanice multiple, iar materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate. Mai trebuie precizat faptul ca modelele de prese transfer termic oferite de firma Metalpro beneficiaza de sistem innovator de parghii necesar pentru obtinerea presiunii. Temperatura se distribuie unform pe intreaga suprafata a platanului.

Ce fel produse se pot imprima cu prese transfer termic?

Astfel de prese transfer termic sunt utile si eficiente pentru imprimarea a diverse obiecte: tricouri, salopete, snururi telefoane, steaguri, textile din lemn, piele, metale etc. Puteti aplica numeroase tipuri de imprimeuri: sublimate, serigrafiate, imprimate ink-jet, taiate cutter-plotter.

Prese transfer termic? Da, prin intermediul firmei Metalpro

Apelati cu incredere la firma Metalpro pentru a beneficia de prese transfer termic de cea mai buna calitate si la preturi avantajoase. Daca doriti sa aflati mai multe informatii, puteti accesa site-ul presetermice.ro