Prelucrare prin ambutisare oferita de Marand!

Prelucrare-prin-ambutisare-wXs5OTe-ai intrebat vreodata cum se obtin piesele mici din material metalic, care par a fi prelucrate cu atata precizie? Procedeul se numeste prelucrare prin ambutisare, iar pentru a stapani aceasta tehnica ai nevoie de foarte mult exercitiu si indemanare. In cazul in care compania ta are nevoie de piese mici, prelucrate cu multa precizie si nu ai la indemana experti in acest domeniu, iti ramane o singura solutie : sa ceri ajutorul unei firme de profesionisti. Compania Marand iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi servicii de prelucrare prin ambutisare.

Procesul de prelucrare prin ambutisare are ca scop obtinerea unor piese de diferite lungimi si diametre. Pentru executarea acestei operatiuni, este necesara utilizarea unor prese mecanice; cu ajutorul acestora, se vor obtine piese din materiale ca tabla de fier. Un lucru foarte important de retinut este ca prelucrarea prin ambutisare se realizeaza doar din table ce au grosimea de pana la 1 mm.

Afla totul despre prelucrarea prin ambutisare!

In primul rand, prelucrarea prin ambutisare poate fi de doua feluri :

  • ambutisarea la cald
  • ambutisarea la rece

Prin ambutisare la cald, corpul ce urmeaza a fi prelucrat va suferi o usoara deformare, in urma incalzirii in prealabil. Aceasta metoda este utilizata de obicei pentru corpurile cu grosimi mari sau grad de duritate ridicat.

Ambutisarea la rece presupune deformarea corpului ce urmeaza a fi prelucrat fara incalzire, acest procedeu fiind folosit numai in cazul pieselor ce au dimensiuni mici.

Prin procesul de prelucrare prin ambutisare, se obtin urmatoarele piese: capace pentru globurile de pom pentru sarbatorile de iarna, cartuse pentru electrozii firmelor luminoase si multe altele.

Compania Marand a ales metoda ambutisarii la rece, acest proces presupunand realizarea unor cavitati in table de fier, fara a lasa in urma defecte ca unghiuri ascutite sau denivelari. Mai mult decat atat, firma noastra lucreaza cu utilaje de ultima generatie; presele mecanice pe care am ales sa le utilizam in realizarea pieselor metalice de dimensiuni mici sunt superioare din punct de vedere calitativ, fiind bine intretinute si verificate periodic pentru a evita aparitia diferitelor probleme in modul de functionare al acestora. Poti apela cu incredere la serviciile de prelucrare prin ambutisare ale firmei Marand, deoarece piesele realizate de catre echipa noastra sunt caracterizate prin precizie ( atat a formelor, cat si a dimensiunilor ) si calitate.

In cei peste 20 de ani de activitate in domeniul produselor metalice obtinute prin deformare plastica, Marand a devenit un adevarat expert cu privire la urmatoarele servicii : nichelare, cuprare, alamire, stantare, argintare, aurire, zincare electrochimica si fosfatare anticoroziva, procese prin care se obtin piese prin ambutisare, piese stantate, confectii metalice si multe altele.

Ai nevoie de piese de mici dimensiuni, lucrate cu precizie, intr-un mediu profesionist? Alege serviciile de prelucrare prin ambutisare Marand! Pentru a obtine mai multe informatii legate de serviciile oferite, preturi sau daca ai orice intrebare, te invitam sa accesezi platforma web a companiei. Mai mult decat atat, poti intra in contact cu reprezentantii firmei Marand prin utilizarea datelor de mai jos:

Marand, date de contact                                                                         

Aleea Sinaia nr. 83, Doicesti – Dambovita
Tel: 0724 308 410
0723 623 597
Fax: 0245 227 388
Email: contact@marand.ro

In momentul in care vei contacta companie Marand, nu uita sa precizezi faptul ca ai gasit firma pe reteaua zoom-biz.ro pentru a obtine cele mai avantajoase preturi!