Porti si garduri din fier forjat de la Metcry – Pentru rafinament si bun gust!

 Porti-fier-forjat-ComanestiValoarea fierului forjat in domeniul constructiilor este una cu adevarat incontestabila. Avand o vechime de mii de ani, fierul forjat a ajuns astazi unul dintre cele mai folosite materiale in realizarea de decoratiuni interioare si exterioare. Succesul pe care il are in prezent este dat de flexibilitatea acestui material care reuseste sa se adapteze mereu noilor tendinte. Conform celei mai simple definitii ale “fierului forjat” acesta  este  tipul specific de fier si materialul traditional al fierarului. Fierul forjat se refera la metoda de fabricare a metalului prin lucrarea lui repetata sub actiunea ciocanului. In trecut, munca fierarului, prin urmare, a devenit cunoscuta ca Feronerie, un nume care a persistat pentru acest tip de arta chiar daca metalul utilizat putea si sa nu fie metal forjat. Azi cel mai utilizat material al fierarilor este otelul care a devenit un produs industrial ieftin caruia ii lipsesc multe virtuti ale predecesorului sau.

Pe piata interna din Romania, o firma care se ocupa cu productia, designul si montarea de elemente si constructii din fier forjat, folosind cele mai noi si performante tehnologii, este compania Metcry din Comanesti (judetul Bacau). Imbinand imaginatia si maestria cu puterea focului, mesterii acestei companii dau viata unei game variate de produse din fier forjat, adaptate la arhitectura casei dumneavoastra, cu design original si servicii personalizate. Datorita experientei acumulate de-a lungul timpului, specialistii firmei din judetul Bacau pot sa execute orice model dupa o fotografie sau desen, sau pot crea un model personalizat impreuna cu dumneavoastra. Angajatii companiei sunt capabili totodata sa restaureze orice lucrare veche din fier forjat.

Din gama produselor din fier forjat proiectate, executate si asamblate cu succes de Metcry, de o deosebita realizarea estetica si calitativa sunt portile si gardurile din fier forjat. Firma are o experienta vasta in executia acestui tip de lucrari, astfel ca puteti fi siguri de calitatea si promptitudinea cu care va fi realizat gardul pe care vi-l doriti. Portile si gardurile din fier forjat pe care firma din Moldova vi le pune la dispozitie pot fi adevarate opere de arta, rezistente in timp, impunatoare, atractive si solide in acelasi timp. In cazul in care va doriti un plus de intimitate, fierul forjat poate fi dispus pe placi solide de sticla semi-opaca. De asemenea, lucrarile pot fi pastrate in culoarea lor naturala sau vopsite in alb, negru, culoarea bronzului. Metcry ofera acest produs persoanelor fizice si societatlior comerciale din zona Bacau.

La compania din Comanesti exista multe modele de porti si garduri din fier forjat, de la clasice la moderne, venind in intampinarea gusturilor fiecaruia dintre dumneavoastra. Aici puteti gasi tot ce va doriti, intrucat niciun stil nu este trecut cu vederea. Nu in ultimul rand, aceste elemente constructive sunt rafinate, nu sunt doar garduri sau porti simple si atat, sunt adevarate opere de arta in fier forjat, asa cum sunt de altfel si restul pieselor executate din fier forjat la firma din Moldova.

Porti-fier-forjat-BacauIndiferent ca vorbim de porti sau garduri, lucrarile din fier forjat va ajuta sa creati o atmosfera romantica si eleganta, un bun gust si un rafinament iesite din comun. Imbinate in mod placut si combinate cu elemente care sa le puna in valoare, articolele si decoratiunile din fier forjat vor reusi sa transforme orice locuinta intr-un loc nobil si aerisit. In plus, un alt avantaj al fierului forjat este si faptul ca se mentine foarte bine in timp si poate fi curatat cu usurinta.

Pe langa toate aspectele enumerate mai sus, daca mai adaugam si experienta personalului calificat, respectarea tuturor termenilor contractuali stabiliti si calitatea impusa de normele europene, realizam cu usurinta faptul ca structurile metalice si produsele din fier forjat realizate de Metcry sunt alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Date de contact:

Str. Dumbravei nr. 50 B

Comanesti – Bacau

Tel.: 0744818391

Articol oferit de zoom-biz.ro.